fb

Barcelona Gospel Messengers

BARTS - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
L'any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gospel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país. Un dels pioners en aquest moviment fou el pianista i compositor Ramon Escalé, que posa en marxa diversos cors i crea la Xarxa Gospel de Catalunya que els aglutina a tots sota un mateix concepte musical i línia pedagògica.

Fruit d'aquest intens treball emergeixen en el si dels diferents cors un seguit de solistes d'una gran qualitat i l'any 2008 es crea Barcelona Gospel Messengers, un projecte que uneix a una vintena d'aquests solistes, al més pur estil all-stars, on destaca la joventut, la expressivitat i la intensa formació musical de tots els seus components. Des de llavors, han portant les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra, trepitjant escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuic, l'Auditori de Barcelona, o la sala Luz de Gas, entre molts d'altres, assolint un gran nivell tècnic i comunicatiu.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

  • Venda d'entrades amb descompte limitada.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Blanca
Blanca
18 de d'abril del 2017 a les 13:50h
Si t'agrada el gospel , aquest serà el millor concerts amb els Messengers 10 Anys

Recorregut pels temes que els han fet més coneguts i populars als Messengers i exmessengers de tota la trajectòria: Rejoice, Satan o Giants i temes nous que s'estrenaran en l'espectacle, acompanyats més de 300 persones dels cors gospel de Catalunya i amb una base ritmica i una secció de vents que farà una única i inolvidable Celebration!!