fb

Visita d'enoturisme TR3SC a Can Bas Domini Vinícola

CAN BAS DOMINI VINÍCOLA - Subirats
 
 
77 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

VISITA D'ENOTURISME TR3SC A CAN BAS

A Can Bas Domini Vinícola s'expressen en clau contemporània i honesta des del més profund de la seva essència. Troben l'excel·lència en les arrels de la terra, en el coneixement i l'experiència. A Can Bas desvetllen el més sublim d'un potencial conservat en la memòria per tal d'elaborar autèntics vins de terrer.

Can Bas és un indret on la vinya es cultiva des de fa més de dos mil anys; un nucli habitat des de temps remots; una casa pairal crescuda sobre una antiga masoveria; una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura.

Can Bas és un celler on avui elaboren únicament vins procedents de les vinyes de la finca, sense menystenir que aquesta casa ha estat una cel·la vinària des dels seus orígens.

Can Bas és una propietat, una terra, un compendi d'història, un nus de cultura, la suma d'il·lusions, esforços, coneixement, experiència i treball. És un referent en el marc geogràfic del Penedès i també punt d'interès turístic i enoturístic. Can Bas és un lloc i és una idea; potser també una passió. És una manera de fer vi, un paisatge i una gent.

Tot plegat constitueix el domini vinícola Can Bas Domini Vinícola.

CONDICIONS

Grups de 24-26 persones.
Places limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 1h i 30', aprox.

Presentació: Exclusiu

Programa:

Benvinguda.
Passeig comentat per les vinyes, reconeixem les varietats de raïm, observem l'evolució dels ceps i de les feines vitícoles.
Visita per les instal·lacions del celler.
Degustació comentada dels vins servida amb una selecció d'aperitius.Dates:
Dissabtes i diumenges d'abril + Setmana Santa
A les 10:30h i a les 12:30h.


Punts de Venda: WEB TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació