fb

La Passió d'Olesa de Montserrat

Teatre la Passió d'Olesa - Olesa De Montserrat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

L'espectacle de La Passió no és només una gran representació teatral, és la força dels olesans i olesanes que treballen desinteressadament per plasmar dalt de l'escenari l'herència de quasi 500 anys d'història. Les primeres notícies documentals de La Passió d'Olesa es remunten a l'any 1538. S'inscriu així en la més genuïna tradició d'arrel medieval. La Passió s'ha anat modernitzant amb el pas dels dies i s'ha adequat a les exigències actuals dels grans espectacles teatrals. I són els quasi 1.000 col·laboradors els que, amb la seva il·lusió i participació, fan que l'espectacle perduri en el temps i millori any rere any.

El text, que ha estat sempre en català, és obra de Joan Povill i Adserà, poeta i dramaturg olesà, Mestre en Gai Saber, que va actualitzar el text dotant-lo d'una qualitat literària excepcional. La música, del mestre Josep M. Roma, és tota de factura moderna i contribueix a augmentar la força dramàtica del drama sacre olesà.

L'any 2002 la Generalitat de Catalunya va concedir La Creu de Sant Jordi a La Passió d'Olesa de Montserrat, en reconeixement a tants anys de treball i entrega de tot un poble per mantenir viva una de les manifestacions de teatre popular més antigues i importants d'Europa.

CONDICIONS

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

Punts de Venda: Truca al 902339033

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació