fb

La Passió d'Olesa de Montserrat

Teatre la Passió d'Olesa - Olesa De Montserrat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

L'espectacle de La Passió no és només una gran representació teatral, és la força dels olesans i olesanes que treballen desinteressadament per plasmar dalt de l'escenari l'herència de quasi 500 anys d'història. Les primeres notícies documentals de La Passió d'Olesa es remunten a l'any 1538. S'inscriu així en la més genuïna tradició d'arrel medieval. La Passió s'ha anat modernitzant amb el pas dels dies i s'ha adequat a les exigències actuals dels grans espectacles teatrals. I són els quasi 1.000 col·laboradors els que, amb la seva il·lusió i participació, fan que l'espectacle perduri en el temps i millori any rere any.

El text, que ha estat sempre en català, és obra de Joan Povill i Adserà, poeta i dramaturg olesà, Mestre en Gai Saber, que va actualitzar el text dotant-lo d'una qualitat literària excepcional. La música, del mestre Josep M. Roma, és tota de factura moderna i contribueix a augmentar la força dramàtica del drama sacre olesà.

L'any 2002 la Generalitat de Catalunya va concedir La Creu de Sant Jordi a La Passió d'Olesa de Montserrat, en reconeixement a tants anys de treball i entrega de tot un poble per mantenir viva una de les manifestacions de teatre popular més antigues i importants d'Europa.

CONDICIONS

Compra les entrades amb descompte a la web del tr3sc

 

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

Punts de Venda:
Compra les entrades amb descompte a la web del tr3sc

RECOMANACIONS
Jordi
Jordi
27 de de març del 2017 a les 13:26h
LA PASSIO 2.0

Excelent ambientacio. Agil presentacio. Sense perdre valors es molt dinamica. Els entreactes cada hora faciliten el seguiment. Magnific treball actoral, en especial en Judes, Pere, Ponci Pilats, la Verge i Jesus. Un "pero..." mentre es visualitza un acte a vegades es senten alguns sorolls o "run run" de fons que crec correspon als camvis mecanics per treure i possar estructures de decorats.