fb

La Passió d'Ulldecona

Teatre Orfeó Montsià - Ulldecona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

500 ANYS D'HISTÒRIA

Documents custodiats als arxius del Bisbat de la Diòcesi de Tortosa i de la Parròquia d'Ulldecona permeten parlar de les representacions del misteri de la Tragèdia de Crist, escenificada amb diversos intèrprets, dins de l'església parroquial de Sant Lluc d'Ulldecona durant les primeres dècades del s. XVI.

L'actual Passió d'Ulldecona neix el 1955 de la mà de Josep Mª Rafí i Poblet i, després d'interpretar diversos textos refoços, l'any 1964 s'estrena la versió en castellà de Josep Mª Junyent Quintana. L'any 1993 aquest text es compagina alternativament amb un nou text en català de Jaume Vidal i Alvover.

El 2016, la Passió d'Ulldecona va assolir la unificació escènica, estructural, literaria i dramàtica, presentant un espectacle ple de dinamisme teatral, on la seqüenciació de les escenes fan que l'espectador se submergeixi en una història plena de tendresa, desesperació, emoció, tensió, alegria..., que no deixarà ningú indiferent.

 

Passis:

19 de març: català
26 de març: català
2 d'abril: castellà
9 d'abril: castellà
23 d'abril: castellà
30 d'abril: castellà
1 de maig: castellà

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Descompte aplicable via web TR3SC.
Existències limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Idioma: Català

RECOMANACIONS
Isabel
Isabel
27 de de març del 2017 a les 18:32h
Passió de Ulldecona

Entranyable, popular, propera, es palpa la tendressa, la por i la fortalessa en l'actor sue representa a Jesucrist. Així mateix l'il.lusió i la familizritat que envolta actors i públic!