fb

VI Festival de Màgia i Circ de Catalunya

BARTS - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El Festival de Màgia i Circ de Catalunya és una gala en la qual es fusionaran el millor del món de la màgia amb les últimes novetats del circ. En aquesta sisena edició podràs gaudir dels millors mags del moment com el seu director i presentador Magic Aleix.

Es tracta d'un festival solidari, sense ànim de lucre, en què tota la recaptació d'aquest any anirà directament a la fundació Pallapupas, que treballa fent riure a nens hospitalitzats, i Reus Circ Social ,que treballa fent circ amb nens en risc d'exclusió social.

VI Festival de Màgia i Circ de Catalunya és un festival que des de 2011 capgira el món de la màgia i el circ. En aquesta sisena edició, igual que en les anteriors, es fusionen tots dos àmbits en una sola gala. En aquesta edició alguns dels principals atractius són l'actuació de l'important mag Magic Aleix o el Mag Marín.

Només has d'adquirir la teva entrada i endinsar-te en un món increïble d'il·lusió i fantasia!

CONDICIONS

Promoció amb entrades limitades

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 2 hores

Dates: 13 de maig

Horari: A les 17h i a les 20h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació