fb
Muerdo presenta "La Canción de la carretera tour"

Muerdo presenta "La Canción de la carretera tour"

SALA ALMO2BAR - Barcelona Ciutat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Muerdo començarà aquesta primavera la gira #LaCanciónDeLaCarreteraTOUR. És la continuació de la gira de presentació del Viento tour, amb la que va donar voltes per molts països. Aquesta gira es realitzarà sencera amb la banda i és la que tancarà un cicle abans d'entrar a grabar a l'octubre el seu no disc.

Darrere el nom de Muerdo trobem Pascual Cantero, un jove cantautor murcià, que malgrat la seva jove edat ha aconseguit captar l' atenció i entabanar, en el millor dels sentits, a cares reconeixibles del panorama de la cançó d'autor espanyola, que no han dubtat a acompanyar en el seu trajecte.

Deslligant-se dels prejudicis propis de la cançó de autor, sovint criticada per cedir en excés la importància de la musicalitat a la paraula, Pascual Cantero surt a mossegar i el·labora radiografies crítiques i punxants, ara melodies cuidades amb múltiples influències urbanes i mestisses de tall cubà, africà, entre d'altres.

Pascual guanya el 2010 el certamen municipal de cançó d'autor Creajoven de Múrcia i un any més tard llança el seu primer àlbum Flores en el Acero, enregistrat i produït a Madrid, comptant amb l'apadrinament de Luis Eduardo Aute.

Des de llavors ha creat adeptes, no ha deixat de tocar en multitud d'espais diversos per tota la geografia espanyola. Aquest animal escènic, amb més de 40.000 km de recorregut als seus esquena, no ha dubtat a trepitjar terres llatinoamericanes, on ha estat rebut en multitud de països com Argentina, Xile, Cuba o Mèxic.

CONDICIONS

  • Venda d'entrades amb descompte presentant el teu carnet TRESC a les taquilles de la sala.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació