fb

Los Farruco y los Amaya

Palau de la Música Catalana - Barcelona Ciutat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Tablao Flamenco Cordobes és un local històric, una institució, a les Rambles de Barcelona, ??pel qual, des de fa 47 anys, segueixen passant totes les estrelles del flamenc. Des del mateix dia de la seva fundació s'ha bolcat en promocionar, conservar i preservar el flamenc més autèntic i de qualitat. A més, ha portat algunes de les produccions més importants des de la seva escenari de la Rambla als teatres i escenaris de tot el món (Paris, Madrid, Sevilla, Polònia, Londres ...), convertint-se també en actiu promotor.

Al 2014 desembarca també al Palau de la Música Catalana, on presenta sota la marca de "Gran Festival Flamenc de Barcelona", algunes de les seves produccions més importants sempre comptant amb els millors artistes del moment: Farruquito, Jesús Carmona, Karime Amaya, José Maya, La Tana o Belén López, entre altres.

Amb motiu del seu 45è Aniversari presentar l'espectacle "Los Farruco y Los Amaya", amb la presència del consagrat Farruquito, que va ser guardonat amb el Premi de la Crítica 2015 al millor intèrpret per la seva actuació en aquest espectacle. Aquest prestigiós premi s'atorga per la premsa especialitzada en cultura i espectacles de Barcelona. Aquest espectacle presenta el contrast entre dos cognoms il·lustres del flamenc, acompanyats dels joves talents de l'actualitat. Un cop més, l'extraordinària universalitat del flamenc permet reunir en un mateix espectacle a artistes representatius de Sevilla i Catalunya: Antonio "El Farru" i Karime amb Susana Casas i Sara Barrero, situades a l'elit del reconeixement professional pels entesos.

Aquest espectacle pretén recrear la peripècia gitana a la seva arribada a Espanya, a través del Roine entrant per Catalunya en 1425 representats per dues famílies gitanes essencials, els Farruco i els Amaya. Els núvols negres del segle XV, la religió com a condició integradora, el seu gradual integració, i la consolidació d'una idiosincràsia de forta personalitat. Aquesta manera de ser, alimentada pel mestissatge i la creativitat musical i artística, configura una forma d'expressió que anomenem flamenc.

CONDICIONS

Zona A
PVP - 44 €
Preu Tr3sc - 39 €

Zona C
PVP - 39 €
Preu Tr3sc - 28€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Al Baile:
- Antonio Fernández 'El Farru"
- Karime Amaya
- Susana Casas
- Sara Barrero

Al Cante:
- Juan Manzano 'Coco"
- Antonio Campos 'Bocaillo"

Al Toque:
- David Cerreduela
- Tuto

Direcció Artística:
- Luis P. AdamePrograma:
LA LLEGADA
'Libre"
(Tota la companyia)

LA PREMONICIÓN
Bulerías

EL SIGLO XV: PERSECUCIÓN
Cante por galeras, seguirilla y taranto

BUSCANDO LA TIERRA
Romance coral

EL SIGLO XV: PERSECUCIÓN
Oración y la caña

EL ASENTAMIENTO Y LAS RAÍCES
Bamberas, javera y fandango

AQUÍ ESTAMOS
Alegrías y Bulerías
(Tota la companyia)RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació