3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Caprichos de Apolo: Binky Griptite & The Silverbacks + Shirley Davis
Caprichos de Apolo: Binky Griptite & The Silverbacks + Shirley Davis

Caprichos de Apolo: Binky Griptite & The Silverbacks + Shirley Davis

  • Apolo - Barcelona
15€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Binky Griptite forma part d'aquest segment privilegiat de músics que poden tocar qualsevol gènere, melodia o cançó sense partitura i és, sense cap dubte, un dels guitarristes més versàtils en actiu. Prova d'això és la seva posició com a mestre de cerimònies i guitarrista de la mundialment aclamada Sharon Jones i la seva banda els Dap-Kings, a més d'haver estat una important peça en la gravació d'àlbums clau d'Amy Winehouse, Lily Allen, Mark Ronson, Janet Jackson, a més de col·laborar amb James Hunter, The Impressions, Antibalas i la llegenda del deep funk, el gran Lee Fields.

A les retines de molts està gravada la imatge d'Amy i Griptite en format duo en les nombroses actuacions promocionals durant el tour de presentació de Back to Black pels EUA.

El funk i el soul ho són tot per Binky Griptite, qui no encaixa en el retro, terme utilitzat per catalogar tan sols una moda. Griptite toca funk i soul de la manera que se suposa que s'ha de fer: amb gra, cruesa, mala llet i elegància.

Caprichos de Apolo són els concerts de producció pròpia de la sala, sempre amb la intenció de trobar rareses de gran qualitat i singularitat per explorar escenes musicals poc conegudes per a la majoria de gent.
El segell dels Caprichos és una marca de risc que Apol·lo defensa des de 2005, pel qual han passat grans noms consagrats com Janis Ian, Mick Harvey, Irma Thomas, Blixa Bargeld, Joe Henry o Marc Almond, però també joves artistes que trobarien l' èxit després del seu primer pas per la nostra sala, com Ariel Pink, Beach House, Jana Hunter, Le Tigre, Tinariwen o Janelle Monáe.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Obertura de portes: 21h30
  • Inici del Concert: 22h00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX