fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Carme Portaceli i la Fei, Construeix el teu futur i El camí de l'artista

Llibres: Carme Portaceli i la Fei, Construeix el teu futur i El camí de l'artista

REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

PACK LLIBRES

 

Els tres llibres disponibles són:

 

VOLVER A CASA (SALAMANDRA)

L'Effia i l'Esi neixen a la costa occidental d'Àfrica ¿el que esdevindrà la futura Ghana- a mitjans del segle XVIII, en el moment àlgid del comerç d'esclaus a través de l'Atlàntic. Comparteixen la mateixa mare, però els seus pares pertanyen a dos grups ètnics diferents, els fang i els aixantis, ambdós víctimes, però també còmplices, dels colons britànics que es dediquen a la trata de persones. A les dues germanes, que no es coneixen, els hi esperen destins oposats. Mentre que obliguen a l'Effia a casar-se amb un governador anglès i s'instal·la en una fortalesa vora la costa, a l'Esi la capturen i l'envien com esclava al sud d'Estats Units. En catorze capítols enllaçats magistralment, l'escriptora narra alternativament la història de personatges inoblidables de dues branques de la família, a qui succeeixen commovedores històries íntimes d'aflicció, esperança i superació, marcades per una sèrie d'esdeveniments històrics rellevants a banda i banda de l'oceà: les guerres tribals, el cultiu del cacao, l'arribada dels missioners, la Llei d'Esclaus Fugitius de 1850, la Gran Migració Negra, la lluita pels drets civils, el Renaixement de Harlem als anys vint o l'epidèmia d'heroïna del present.

 

EL CAS DELS MARISTES (ARALLIBRES) 

Una realitat esfereïdora, una potent reflexió sobre l'ofici i els límits del periodisme La crònica de la investigació periodística de l'escàndol de pederàstia en escoles religioses més important d'Espanya. L'autor, i els seus companys d'El Periódico de Catalunya, es van veure involucrats en un la investigació d'un entramat de pederàstia silenciada, que es va destapar gràcies a un pare que va aixecar la veu.

 

EL CAMÍ DE L'ARTISTA (VIENA)

El camí de l'artista és una guia imprescindible per superar les creences limitadores, les pors i les incerteses que inhibeixen les veritables capacitats creatives que tots posseïm en algun àmbit de l'activitat artística, ja sigui escriure, pintar, ballar o compondre. Partint del principi bàsic que l'expressió creativa és el camí natural de la vida, Julia Cameron ens acompanya en un viatge extraordinari de dotze setmanes que ens permetrà despertar el nostre poder creatiu, un potencial que dormia dins nostre sense que ni sabéssim que existia.

«Una eina de gran valor per establir contacte amb la pròpia creativitat.» MARTIN SCORSESE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX

fac