3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mumbai Science + Brontëe

Mumbai Science + Brontëe

  • Razzmatazz - Barcelona
13€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El duo belga format per Maarten Elen i Jonas Kiesekoms, comparteix una marcada inclinació per la música electrònica de ritme ràpid. En algun lloc entre el jacking house i el techno, la seva carrera musical va arrencar en realitat com una banda de punk rock. Prenent aquest vigor, l'energia d'èxtasi i la sensació de do it yourself de banda, fonent-ho amb un amor indestructible a la pista de ball, Mumbai Science va néixer oficialment el 2010.

En el lapse de 3 anys van deixar la seva empremta en tots els àmbits de la música de ball, comptant noms com Soulwax, Boys Noize, Tiga, Erol Alkan i Brodinski que van donar suport incondicionalment a aquests alquimistes de la música electrònica.

El 2010, Maarten i Jonas van irrompre en l'escena electrònica i sense previ avís via Lektroluv Records, a través de quatre bombes de club que encara ressonen a les orelles dels clubbers de tot el món: Woof, ANCOVA, Gold i EPs, quatre maxis que han causat tremolors que duren des de llavors. A aquests li va seguir el massiu 12 "Lotus en 2011 i la liada ja estava servida.

El 2012 va veure la llum la trilogia d'EPs The Unified Theory, galvanització de les seves inquietes inspiracions i les seves inclinacions espirituals en 3 talls diferents, publicats a partir de gener de 2011 a març de 2011.

Les seves ganes insaciables per viatjar també va donar a llum al seu impressionant i ambiciosos 128 Memories Per Minute un diari en vídeo, amb diversos vídeos molt curts no censurats, que capturen l'esperit del duo i la difusió del seu unificador missatge musical a través del globus. Després de tres anys ocupats girant i havent remesclat per als gustos a Goose, Alex Gopher i Crookers, Mumbai Science publicarien el 2014 el seu àlbum de debut Deja Vu. Sorprenent culminació de tota la inspiració i l'experiència adquirida durant anys en l'avançada de la música electrònica. El seu últim treball fins a la data és l'EP Black Hole, amb remix de Floorplan, publicat el passat 2015 també en Lektroluv.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX