fb
Concert TR3SC Cicle Born de Cançons 2017 - Núria Garcia

Concert TR3SC Cicle Born de Cançons 2017 - Núria Garcia

El Born Centre de Cultura i Memòria - Barcelona Ciutat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Núria Garcia combinarà dues disciplines que es troben molt relacionades amb l'actualitat. Una d'elles forma part de les arts escèniques, la música. L'altra forma part de les noves tecnologies i el món audiovisual, les videoprojeccions.

Durant l'espectacle, Núria Garcia relacionarà i combinarà la música amb la imatge a través de les sensacions i emocions que la música expressi. En aquestes composicions, el violí (processat) serà el protagonista principal i anirà acompanyat de bases electròniques.

La segona part de l'espectacle estarà protagonitzada per Marasma Zibra, una formació que oferirà un espectacle de paisatges càlids, emocionals i que conviden a la malenconia, suggerint en cada cançó un crit de pena o dolor amagat sota una melodia que acarona l'oïda. Un concert de 50 minuts de repertori propi 100%, amb una columna vertebral de bases electròniques, atmosferes de guitarra, un violí carregat de noves textures i una veu captivant acompanyada de la part visual.
CONDICIONS

1- Els socis TR3SC han d'estar i entraran 20 -30min abans que el públic general, amb localitats reservades i preferents a les primeres files de la sala.

2-Existeixen dues cues: públic general i socis TRESC, aquesta última s'obrirà 30min abans de l'inici i es tancarà un cop obertes les portes al públic general.

3-Un cop obertes les portes al públic no podrem assegurar les localitats reservades en el cas que s'hagi completat l'aforament amb la resta de públic general i no s'acceptaran canvis o devolucions.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Núria Garcia Bonilla violí
Juan Ignacio Zabala guitarra
Vate bases electròniques
Itziar Sánchez veu
Liton Plot visuals

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació