fb
3/5
Sense recomanacions  
Concert TR3SC Cicle Born de Cançons 2017 - Núria Garcia

Concert TR3SC Cicle Born de Cançons 2017 - Núria Garcia

  • Dissabte 3 de juny | 20:00h
  • El Born Centre de Cultura i Memòria - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Reserva

DESCRIPCIÓ

Núria Garcia combinarà dues disciplines que es troben molt relacionades amb l'actualitat. Una d'elles forma part de les arts escèniques, la música. L'altra forma part de les noves tecnologies i el món audiovisual, les videoprojeccions.

Durant l'espectacle, Núria Garcia relacionarà i combinarà la música amb la imatge a través de les sensacions i emocions que la música expressi. En aquestes composicions, el violí (processat) serà el protagonista principal i anirà acompanyat de bases electròniques.

La segona part de l'espectacle estarà protagonitzada per Marasma Zibra, una formació que oferirà un espectacle de paisatges càlids, emocionals i que conviden a la malenconia, suggerint en cada cançó un crit de pena o dolor amagat sota una melodia que acarona l'oïda. Un concert de 50 minuts de repertori propi 100%, amb una columna vertebral de bases electròniques, atmosferes de guitarra, un violí carregat de noves textures i una veu captivant acompanyada de la part visual.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 3 de juny, 20:00h

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Pl. Comercial, 12
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

1- Els socis TR3SC han d'estar i entraran 20 -30min abans que el públic general, amb localitats reservades i preferents a les primeres files de la sala.

2-Existeixen dues cues: públic general i socis TRESC, aquesta última s'obrirà 30min abans de l'inici i es tancarà un cop obertes les portes al públic general.

3-Un cop obertes les portes al públic no podrem assegurar les localitats reservades en el cas que s'hagi completat l'aforament amb la resta de públic general i no s'acceptaran canvis o devolucions.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
03
juny
Concert TR3SC Cicle Born de Cançons 2017 - Núria Garcia
20:00 h El Born Centre de Cultura i Memòria
Barcelona
Concert TR3SC Cicle Born de Cançons 2017 - Núria Garcia
20:00 h El Born Centre de Cultura i Memòria - Barcelona
Gratuït

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX