fb

L'electe

Sala Muntaner - Barcelona
 
 
648 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques amb Ramon Madaula i Roger Coma

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d'investidura però, cada vegada que l'assaja, un terrible tic deforma la seva cara de forma tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.

L'Electe es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Que amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d'un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació?

CONDICIONS

Entrades a 10€: funcions del 12 al 16 d'abril (localitats limitades) (ENTRADES EXHAURIDES)
Entrades a 12€: funcions de 5 i 6 d'abril (localitats limitades)
Entrades a 16€: funcions del 7, 8 i 9 d'abril (localitats limitades)

Resta de funcions i entrades: 25% de dte (des de 15€)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Direcció:
Jordi Casanovas
Autor:
Ramon Madaula
Intèrprets: >Roger Coma i Ramon Madaula

Presentació: Exclusiu

Horari Taquilles: De dimecres a diumenge, a partir de les 19.30 h.

RECOMANACIONS
Neus
Neus
23 de de febrer del 2017 a les 15:06h
Hi ha molts tipus de teatre, hi ha molts tipus de públic. Per gustos els colors!

M’agrada el teatre. Ja sigui un musical, un monòleg, un drama, una comèdia o un divertiment. Fins i tot m’agrada aquell teatre que alguns en diuen (amb menyspreu, i no entenc per què) teatre comercial. És cert que tinc les meves preferències.

Personalment prefereixo aquelles obres que em fan pensar, i si són complicades d’entendre, encara millor!!!, però hi ha dies, en què una tan sols busca distreure’s, riure, passar-ho bé i no pensar gaire. Per distreure’s i passar-ho bé, la comèdia és la més agraïda de totes les opcions.

“L’Electe”, de Ramon Madaula, va ser un dels textos finalistes del V Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta 2015. Es tracta d’una comèdia dramàtica sobre la política i la psiquiatria, dirigida per Jordi Casanovas, i interpretada pel mateix Ramon Madaula, en el paper de psiquiatre i en Roger Coma, com a futur president de la Generalitat.

Malgrat que el text és fluixet, està molt ben treballada pel que fa a la interpretació. Tant en Roger Coma, com en Ramon Madaula fan una feina extraordinària d’interpretació. La veritat és que m’ho vaig passar molt bé i no vaig parar de riure.

Una opció totalment recomanable.