3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cirque
Cirque
Cirque
Cirque
Cirque

Cirque

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
28€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Cirque és el nou espectacle dels set components de Mnozil Brass, que com sempre en la recerca dels límits dels seus instruments, i s'enfronten a la rutina del dia a dia, amb la seva música i humor, transformant l'escenari en un bonic circ durant unes poques hores.

Vinguin! Vinguin tots! Escoltin i es sorprendran!

Ells són ferms partidaris de la tesi que la Terra és rodona i en els seus vint-i-quatre anys han fet un descobriment. A les seves actuacions pels teatres de mig món i especialment en les llegendàries actuacions a les Montañas Rocosas (Canadà), a Shibuya (Japó) i al càmping Uhlingen-Birkendorf (Alemanya), un cop i un altre, inclús durant la cançó més seriosa i íntima, el públic irrompria inesperadament en un vendaval de riures i riallades.

Els músics desconcertats es van preguntar ¿per què riuen?", però no van poder explicar la reacció dels espectadors.

Els set components de Mnozil Brass segueixen la seva missió amb la intenció de portar la seva música a la gent: vine i diverteix-te amb la nostra música. Però, maleït sigui! El riure no parava i es va fer més i més fort! Amb prou feines es podia escoltar la tuba, però, què és això? Què passa allà fora? Es preguntaven.

I així, els set amics van adonar-se poc a poc, que a vegades la humanitat està subjecta a la hilaritat i que simplement ha d'esclatar. I així ha estat durant ben bé un quart de segle, almenys amb Mnozil Brass.

En resum: la Terra és rodona, la humanitat se'n riu i en poques paraules: el món és un circ, un circ per així dir-ho, i així sona millor.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Venda d'entrades sense dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX