fb

Red Rock Caperucita El musical

 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Red Rock. Caperucita, El Musical és la producció més gran en gira sobre la Caputxeta Vermella. Un musical de gran format per a tota la família: 12 cantants en directe, més de 40 personatges en escena i una història captivadora, divertida i moderna, de la mà d'una Caputxeta que somia amb ser una estrella del Rock & Roll.

Red Rock. Caperucita, El Musical ofereix una explosió de sensacions sonores, visuals i emocionals, captivant al públic des del primer moment, amb ballarins, acròbates, làser, efectes especials i 16 cançons, des del rock a la balada, sense oblidar les pinzellades musicals al més pur estil Broadway.

L'espectador passarà per moments en els quals es farà petit a la seva butaca, i uns altres en els quals acabarà saltant i aplaudint com si d'un concert es tractés.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Promoció amb entrades limitades

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació