fb

Els Amics de les arts + Clementina - Festival d'Empúries 2017

Fòrum Romà - Empúries
 
 
94 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

ELS AMICS DE LES ARTS :

Tornen Els Amics de les arts! Més de dos anys després del magnífic Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (2014), el quartet barceloní presenta Un estrany Poder (2017).

El fitxatge per Sony Music i el fet que l'escocès Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai, Teenage Fanclub...) s'hagi encarregat de la producció fan pensar que aquest nou disc obrirà una ambiciosa nova etapa.

Els Amics de les Arts presentaran al Fòrum Romà d'Empúries les seves noves cançons que de ben segur marcaran la banda sonora de molts aquest 2017.

 

CLEMENTINA

És un duet catalanomexicà que va néixer d'una trobada casual al metro de Barcelona. Carlos Montfort (guitarra i veu, músic i productor mexicà establert a Barcelona ) i Gina Margarit (veu i ukulele, cantautora establerta al Baix Montseny) ens presentaran al Festival d'Empúries, el seu primer disc plegats Darrere del vent.

Un disc auto produït i publicat sota el segell Right Here Right Now. Un recull de nou cançons que recreen paisatges onírics i viatges a través d'un so alegre i íntim i de lletres amb regust de conte.

CONDICIONS

ATENCIO:

  • Promoció del 30% disponible durant 48h del 22 al 24 de febrer a les 16h, entrades limitades fins a exhaurir existències.

 

  • Un cop exhaurides aquestes 48h es podran comprar amb el 20% de descompte, entrades limitades fins a exhaurir existències.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació