fb

Autónomos, el musical

Almeria Teatre - Barcelona
 
 
69 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d'un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l'Álex es trencarà sobtadament quan l'acomiadin. Amb una mà al davant i l'altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l'única opció.

Autónomos, el musical és una comèdia que relata les peripècies d'un nou freelance per a sobreviure a un gurú de l'emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria, a clients amb trastorn Obsessiu-Compulsiu i a un gestor molt particular.

CONDICIONS

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Autors:  Àlex Martínez Vidal Andreu Rami
Composició musical: Joan Berenguer (música) Àlex Martínez Vidal i Andreu Rami (lletres)

Repartiment

Àlex Martínez Vidal
Andreu Rami

Música en directe Joan Berenguer
Disseny d'il·luminació Miquel Company
Assessorament còmic Tomàs Fuentes Eugenia Gonzàlez
Coreografia Blanca Tolsà
Vestuari Ivette Fernández
Fotografia i vídeo Alby Bouvier
Disseny gràfic Copymouse Studio

Premsa i comunicació companyia Barc Comunicació

Agraïments Biel Duran Toni Nievas Loulogio Silvia Artigas Magalí Frappant Rubén Carrasco Cia. La Fresca David Martos Ignasi Taltavull Empar López Tamar Aguilar i Muntsa Tur.RECOMANACIONS
Neus
Neus
29 de de març del 2017 a les 06:36h
Àgil, divertida i original

Álex MartínezAndreu Rami, amics en la vida real, juntament amb Joan Berenguer (compositor i pianista) ens relaten en forma de comèdia, les contrarietats d’un jove emprenedor que decideix fer-se autònom.

Pràcticament sense escenografia, ajudats pels canvis de vestuari, les projeccions d’un telenotícies (amb un divertidíssim Biel Duran fent de periodista) i la música en directe, aquests “locus” del teatre han muntat un musical molt particular que no us podeu perdre.

La crisis econòmica i la precarietat laboral que vivim impulsa a moltes persones a provar sort a treballar per compte pròpia. Aquest és el cas de l’Alex, un jove de trenta anys, que s’ha quedat sense feina.

Però quin problema hi ha…No et preocupis si et quedes sense feina…Fes-te autònom!!!.

Ser autònom té molts avantatges…Seràs el teu propi jefe. L’amo del teu propi negoci. Et realitzaràs com a persona i podràs fer realitat tots els teus somnis.

Que vols ser perruquer…endavant!!!, sempre hi haurà un coaching que traurà el millor de tu. Triomfar només està a les teves mans.

Convertir-se en autònom és senzill, tan sols has de omplir un munt de papers i tràmits. Alta en (IAE), alta en el cens d’Hisenda, alta en la Seguridad Social,…

Aprendràs nous conceptes. Mòduls, declaracions, informes anuals, facturació, comptabilitat formaran part del teu dia a dia.

Pensa que els teus ingressos seran nets, això sí, en el cas que en tinguis…

No dependràs d’un horari.  Possiblement faràs més hores i dormiràs menys, però seràs autònom!!!

I el millor de tot …és molt saludable !!! no en conec cap que es posi malalt.

Ser autònom és un “chollo” !!! (una ganga per als catalans)

“Autònoms” ens parla de coses serioses, però ho fa des de l’humor.

De l’Andreu Rami ja m’esperava veure al gran comediant “cubanero” que porta dins. En Joan Berenguer i l’Álex Martínez han estat per mi una gran descoberta. Es nota la complicitat que hi ha entre tots tres actors i això es transmet al públic.

Felicitats a tots tres. Sou genials.

Us recomano que hi aneu. Jo no vaig parar de riure.

Paraula d’autònoma.