La cuina de tota la vida sense ingredients d'origen animal
- Museu de la Xocolata - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d'una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l'àvia. Perquè no volem renunciar als nostres principis, però tampoc no estem disposats a haver de resignar-nos a recordar amb nostàlgia la cuina de la nostra infantesa, la dels dies de festa, la de sempre.
MARTA CASTELLS
Es va interessar, ja de molt jove, per la salut i l'alimentació, i ben aviat es va sentir atreta per les teràpies alternatives, la filosofia del ioga i l'alimentació naturista. Actualment imparteix classes de ioga i d'alimentació holística.
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Reserva les invitacions a la web del TR3SC
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX