Taller de poda, tast de vins i calçotada amb ViOrigen
- Diumenge 19 de març
- Hotel Piqué de Gandesa - Gandesa
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
TALLER DE PODA, TAST DE VINS I CALÇOTADA AMB VIORIGEN
ViOrigen organitza una activitat típicament hivernal, on aprendrem de forma pràctica com es realitza la poda tradicional d'hivern a les vinyes de la Terra Alta de la mà d'un dels cellers històrics de la zona. A més, vincularem la feina a les vinyes amb la cuina de camp amb una calçotada, on aprofitem les restes de poda per coure els calçots.El taller de poda s'iniciarà amb una petita introducció a la Terra Alta; que continuarà en una explicació sobre el terreny en què consisteix la poda d'hivern i com es realitzen els diferents tipus de poda. D'aquesta manera, els assistents que ho desitgin podran practicar la poda en algun dels ceps d'aquest celler. Tot seguit, a peu de finca farem un petit tast comentat d'un dels vins del celler i aprofundirem en parlar sobre els vins de la Terra Alta i el seu entorn.
Finalment, ens desplaçarem fins a la Masia, on gaudirem d'una bona calçotada!
MENÚ DE LA CALÇOTADA
- Calçots de temporada
- Botifarra a la brasa i carxofes
- Vi blanc i negre jove Vinyes del Grau del Celler Josep Vicens
- Postres
- Cafè i aigua
Preu TR3SC adult: 23€
Preu infantil (menors de 12 anys): 15€
Punt de trobada: Pàrquing de l'hotel Piqué de Gandesa - 11:00h
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Es recomana roba i calçat còmode.
Punt de trobada: Pàrquing de l'hotel Piqué de Gandesa.
El grup mínim per poder realitzar l'activitat és de 10 persones. Si no s'hi arriba o si la meteorologia no és favorable, es post-posarà l'activitat.
Preu infantil: 15€ - Vàlid per menors de 12 anys
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX