3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Descobreix la Polònia més clássica
Descobreix la Polònia més clássica
Descobreix la Polònia més clássica
Descobreix la Polònia més clássica
Descobreix la Polònia més clássica

Descobreix la Polònia més clássica

  • Del diumenge 9 d'Abril al diumenge 16 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1015€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

9 ABR. ESPANYA / VARSÒVIA Sortida en vol de línia regular (opcional) amb destí Varsòvia. Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. En funció de l'hora d'arribada, temps lliure per anar prenent-li el pols a la capital polonesa. Allotjament.


10 ABR. VARSÒVIA Mitja pensió. Visita panoràmica de Varsòvia. Destaca: la Ciutat Vella, completament destruïda després de l'alçament de Varsòvia el 1944 i meticulosament reconstruïda (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO); la Plaça del Mercat, on veurem el monument de la Sireneta, símbol de Varsòvia; la Plaça del Castell, una de les més antigues de la ciutat, amb la Columna del Rei Segismundo i el Castell Reial, d'estil barroc amb elements gòtics i façana rococó; els edificis de la Cúria Minor, que conformen costat de la Torre de la ciutat del S. XIV un els principals conjunts arquitectònics, i el Parc Reial de Lazienki amb el Monument de Chopin i el Palau sobre l'aigua. Dinar. Tarda lliure. Allotjament.


11 ABR. VARSÒVIA / Czestochowa / CRACÒVIA Mitja pensió. Sortida cap a Czestochowa per visitar el Santuari de Jasna Gora amb la seva famosa "Verge Negra", lloc de visita obligada i centre d'espiritualitat mundial, visitat anualment per més de 5 milions de pelegrins i turistes. Es tracta del Monestir Mariano més important de Polònia. Dinar. Continuació del viatge a Cracòvia. Allotjament.


12 ABR. CRACÒVIA Mitja pensió. Visita panoràmica de Cracòvia, un dels centres científics, culturals i artístics del país. Durant gran part de la història va ser la capital de Polònia. els edificis més destacats són: el Castell Reial i la catedral al turó Wawel; la ciutat medieval (Stare Miasto) amb la seva plaça del mercat, una de les majors d'Europa; dotzenes de velles esglésies i museus; els edificis del S. XIV de la Universitat Jagellónica; la basílica gòtica de Santa Maria, construïda al S. XIV, amb el famós altar de Veit Stoss. Dinar. tarda lliure. Allotjament.

13 ABR. CRACÒVIA / ZAKOPANE / CRACÒVIA Mitja pensió. Sortida cap a Zakopane, un dels centres de descans i d'esports de hivern més populars de Polònia. situada als peus de les muntanyes Tatras i envoltada per paisatges d'una bellesa extraordinària i amb la seva cultura i folklore propis, és un dels llocs de visita obligatòria. Visita de la ciutat. Dinar en una taverna. Pujada en funicular a la Muntanya Gubalowka. Retorn a Cracòvia. Allotjament.


14 ABR. CRACÒVIA / AUSCHWITZ / WROCLAW Mitja pensió. Sortida cap a Oswiecim per visitar el camp de concentració i extermini d'Auschwitz-Birkenau, el major de la II Guerra Mundial. Visita del museu i el lloc del Martiri de Sant Maximilià Maria Kolbe i Santa Teresa Beneta de la Creu (Edith Stein). Dinar. Continuació a Wroclaw. Allotjament.


15 ABRIL. WROCLAW / VARSÒVIA Mitja pensió. Visita de Wroclaw, la capital de Silèsia: el palau municipal, el complex de la catedral de Ostrow Tumski a l'illa de sorra, acabant a la bonica plaça del Mercat. Dinar. Retorn a Varsòvia. Allotjament.


16 ABR. VARSÒVIA / ESPANYA Esmorzar. En funció del vol de tornada, temps lliure per a visites o compres d'última hora. Trasllat a l'aeroport i retorn a Espanya en vol de línia regular (opcional). Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal de 48 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours. Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: -Vol de línia regular (opcional), classe turista (reserves en classe V). - Incorporació a un circuit regular amb guia de parla castellana. - Visites especificades. - Documentació i assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX