3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Setmana Santa a Grècia
Setmana Santa a Grècia
Setmana Santa a Grècia
Setmana Santa a Grècia

Setmana Santa a Grècia

  • Del diumenge 9 d'Abril al diumenge 16 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1288€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

9 ABR. ESPANYA / ATENES Sortida en vol de línia regular amb destinació Atenes. Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. Allotjament.


10 ABR. ATENES Esmorzar. Presentació en el punt de trobada per iniciar la visita de la ciutat. observarem el gran contrast entre la capital de la Grècia Clàssica i la ciutat cosmopolita. En l'Acròpolis admirarem el temple d'Atenea Nike, els propileus i la bella geometria del Partenó. Visita de l'Arc de Adrià, el Parlament amb la Tomba del Soldat Desconegut i la ciutat moderna, consentida de els Déus. Tarda lliure. Allotjament.


11 ABR. ATENES Esmorzar. Dia lliure amb possibilitat d'efectuar excursions opcionals, com un creuer per les Illes Saròniques (Egina, Poros i Hydra). Allotjament.


12 ABR. ATENES / Epidauros / Micenes / OLIMPIA Mitja pensió. Sortida cap al Canal de Corint, on pararem per visitar el Teatre de Epidauros, conegut mundialment per la seva acústica. Passant per la ciutat de Nàuplia arribem a Micenes, per veure l'Acròpolis prehistòrica amb la porta dels Lleons i la tomba de Agamenon. Visita del Museu de Micenes. travessant el Peloponès central, arribem a Olímpia. sopar i allotjament.


13 ABR. OLIMPIA / DELFOS Mitja pensió. En Olimpia coneixerem l'antic Estadi Olímpic, on es van realitzar els primers Jocs Olímpics. Olimpia era el santuari més important dels grecs antics, lloc de culte a Zeus, on en el seu honor es realitzaven els Jocs Olímpics. La importància d'aquests jocs és evident donada la multitudinària participació de les ciutats gregues, que mantenien una treva durant la celebració i pel fet que la Olimpíada, és a dir, el període de quatre anys comprès entre la celebració de dos jocs, va ser l'únic sistema cronològic acceptat per tota Grècia. Visita del Museu d'Olímpia. per la tard, passant pel nou pont penjant, el més gran del món, arribem a Delfos. sopar i allotjament.


14 ABR. DELFOS / METEORA Mitja pensió. En Delfos, ciutat coneguda com el centre del món, vam visitar el museu local, amb la seva famosa estàtua "El Auriga de Bronze" i el parc arqueològic. Continuem viatge passant per Arahova, a 960 metres sobre el nivell del mar. Durant l'hivern el turisme aflueix aquí a causa de la propera estació d'esquí del Parnàs. el poble és famós per la seva indústria de teles i la seva artesania. Passem per les afores de Levadia i Tebas i continuem cap a Kalambaka, coneguda durant el període Bizantí amb el nom de Stago; és una petita ciutat la parada és obligada. sopar i allotjament.


15 ABR. METEORA / ATENES Esmorzar. Visita de dos dels Monestirs de Meteora. Els meteors són un conjunt de penyals rocosos, alts i de difícil accés, localitzats al centre de la vall de Tesalia, que es van formar a través de diversos processos geològics. Es tracta d'un fenomen geològic únic que dóna lloc a un paisatge sense igual que harmonitza amb els innombrables monestirs construïts en els cims de les roques. Aquests penyals van atreure l'atenció dels monjos ascetes a mitjans del segle XI. un segle més tard, els ascetes es van organitzar al convent de Stagoi i el van anomenar Panayia Daupani. A partir del segle XIV van començar a fundar-se als primers monestirs de la zona. Retorn a Atenes, passant per Termòpiles, amb l'estàtua del rei espartà Leonidas. Allotjament.


16 ABR. ATENES / ESPANYA Esmorzar. En funció del vol de tornada, temps lliure. Trasllat a l'aeroport i retorn a Espanya en vol de línia regular. Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 60 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: - Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials) - Allotjament iesmorzar. 3 sopars (begudes no incloses) -Trasllats d'arribada i sortida aeropuert-hotel - aeroport -Visita de la ciutat d'Atenes en regular - Incorporació a un circuit regular Argòlida-Olímpia-Delfos amb guia de parla castellana - Visites especificades - Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX