3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Descobreix Sèrbia  a Setmana Santa
Descobreix Sèrbia  a Setmana Santa
Descobreix Sèrbia  a Setmana Santa

Descobreix Sèrbia a Setmana Santa

  • Del dissabte 8 d'Abril al dissabte 15 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1450€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

8 ABR. ESPANYA / BELGRAD Sortida en vol de línia regular (opcional) amb destí Belgrad. Arribada, recepció i trasllat a l' hotel. Allotjament.
9 ABR. BELGRAD Pensió completa. Visita turística de Belgrad, incloent el nucli antic i els seus museus; el parc Kalemegdan i la fortalesa de Belgrad, la resta de la antiga ciutat de Singidunum; l'exposició de la història de la fortalesa de Belgrad i la Font romana; l'exposició a l'aire lliure del Museu Militar dels tancs i els canons de les dues Guerres mundials. Passeig pel carrer de vianants Príncep Mihailo, apreciant l'ambient de temps passats combinat amb l'encant de els cafès, restaurants i botigues modernes. visita a la Catedral Ortodoxa Sèrbia i a la residència de la princesa Ljubica, un dels pocs edificis que sobreviure des del primer regnat del príncep Miloš Obrenovic. Dinar. Continuació amb el Museu Etnogràfic, l'Església Ortodoxa, el Temple de Sant Sava. Sopar en un restaurant a Skadarlija, la part bohèmia de la ciutat. Allotjament.
10 ABR. BELGRAD / Vojvodina / BELGRAD Pensió completa. Sortida per recórrer el bell paisatge de la plana Vojvodina. recorregut per la muntanya Fruška gora i els seus pujols boscosos al costat del riu Danubi. Aquesta regió és famosa per les seves vinyes i els seus 17 monestirs erigits en els segles XV i XVI. En Sremski Karlovci els llocs de interès són els monuments històrics i d'art: el Patriarcat, la Catedral Ortodoxa Sèrbia, l'Alta i la Baixa Església, l'Església Catòlica Romana, el Museu Regional, el Primer Liceu de 1790 i la Capella de la Pau. Visita també a les famoses bodegues de vi. Dinar. Visita a la Fortalesa de Petrovaradin anomenada el "Gibraltar del Danubi", a causa de el seu paper estratègic a través dels segles. visita a una casa rural amb degustació d'un bon got de vi. Novi Sad, la zona fronterera durant la gran guerra austro-turca, ara és un centre cultural, econòmic i comercial. continuem visitant l'escola grega, la vella galeria i biblioteca de Matica Srpska, la Catedral Ortodoxa, Sant Nicolau, Almaska, l'Església de l'Assumpció i el Memorial Beljanski. Retorn a Belgrad. Sopar i allotjament.
11 ABR. BELGRAD / Manasija / Vrnjacka Banja Pensió completa. Sortida cap al sud, efectuant la nostra primera visita al Monestir Manasija, fundat pel dèspota Stefan Lazarevic a la primera meitat del segle XV. Aquest monestir té la fortificació medieval millor conservada del país. Dinar. Sumarice Memorial Park és un lloc proper a Kragujevac on van ser executats prop de 7.000 homes i nens de la ciutat per les forces d'ocupació alemanyes el 21 d'octubre de 1941, durant la Primera Guerra Mundial. arribada a Vrnjacka Banja. Sopar i allotjament.
12 ABR. Vrnjacka Banja / Studenica / Zlatibor Pensió completa. Vrnjacka Banja és un dels més cèlebres i bells balnearis de Sèrbia. El Monestir de Studenica es va establir aquí a finals del segle XII per Stevan Nemanja, fundador l'estat serbi medieval. És el monestir ortodox més gran i ric del país i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. dinar a ruta cap Zlatibor, àrea coneguda per la seva bellesa, extenses pastures, pintoresques turons, rius i rierols. Sopar i allotjament.
13 ABR. Zlatibor Pensió completa. Sortida cap a Mokra Gora i Šarganska Osmica, una secció del ferrocarril que connectava la zona occidental sèrbia amb la zona oriental bosniana. En 13,5 quilòmetres de viatge des l'estació de Šargan de Mokra Gora, el ferrocarril corre per un vial de només 0,76 metres d'ample i s'eleva a una altitud de 450 metres. la ruta del ferrocarril es va construir en forma de "8". per superar aquesta distància el tren passa per sobre de 5 ponts i a través de vint túnels. després del passeig, dinar en restaurant tradicional. Sortida per Mecavnik - Drvengrad a Mokra Gora, poble d'estil rural que té una petita església i una plaça envoltada de cases de fusta. Continuació cap a Visegrad (Bòsnia) i al famós pont vell sobre el riu Drina. Retorn a Zlatibor, sopar i allotjament.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 66 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: - Vol de línia regular (opcional), classe turista (reserves enclasse Q). - Allotjament i esmorzar. 6 dinars i 7 sopars(Begudes no incloses). - Incorporació a un circuit regular amb guia de parla castellana. - Visites especificades. - Segur de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX