3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Escapada familiar a Transsilvània
Escapada familiar a Transsilvània
Escapada familiar a Transsilvània
Escapada familiar a Transsilvània

Escapada familiar a Transsilvània

  • Del dimecres 12 d'Abril al diumenge 16 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
904€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa del viatge:

12 ABR. ESPANYA / BUCAREST: Sortida en vol de línia regular amb destinació Bucarest. Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. Sopar en restaurant local i allotjament.

13 ABR. BUCAREST / SINAIA / BRAN / BRASOV Pensió completa. Sortida cap a Sinaia, anomenada per la seva bellesa "La Perla dels Carpats "i situada a uns 1000 mts sobre el nivell del mar. aquí visitarem el Castell Peles, antiga residència d'estiu de la primera família reial. Es tracta d'un palau modern construït entre 1875-1883 sota el mandat del primer rei dels romanesos, Carles I d'Hohenzollern Sigmaringen. El mateix alberga aproximadament 160 salons decorats en estils diferents, tots reunits en una harmonia perfecta. després farem una passejada per les 7 terrasses exteriors decorades amb estàtues realitzades per Romanelli de Florència. Dinar en restaurant. per la tarda disposarem d'un esdeveniment privat al castell de Bran, més conegut com el castell del Comte Dràcula. Tindrem l'oportunitat de visitar el castell en privat i el nostre guia serà "el mateix" Vlad Tepes. També ens trobarem algunes sorpreses més. Retorn a Brasov. sopar en restaurant local i allotjament.

14 ABR. BRASOV / Rasnov / BRASOV Pensió completa. Sortida cap a Rasnov on visitarem el "Parc Dino". Aquí, tant els nens com els grans, tindran l'oportunitat de conèixer els 45 tipus de dinosaures (rèpliques de diverses dimensions) i divertir-se amb ells. Dinar. Retorn a la ciutat medieval de Brasov, antiga ciutat emmurallada fundada pels cavallers de l'ordre Teutónica als peus de la muntanya de Tampa. Visita de vianants de la ciutat. Coneixerem la plaça del consell on es troba l'antiga seu de l'ajuntament, avui dia museu d'Història; farem una passejada pel carrer comercial de la República i visitarem l'Església Negra, la catedral gòtica més gran de Romania. Durant la visita interior admirarem la col·lecció de catifes turques, els mobles dels gremis i la fresca de la Verge Negra. continuarem amb una visita panoràmica del barri de Scheii Brasovului, on es troba la església de Sant Nicolau i l'edifici de la Primera Escola Romanesa. sopar a restaurant local i allotjament.

15 ABR. BRASOV / BUCAREST Pensió completa. Sortida cap a Bucarest. Dinar en restaurant local. A la tarda visita de la capital romanesa amb el Palau del Parlament, el segon edifici més gran del món després del Pentàgon. visita interior d'aquesta grandiosa construcció que alberga aproximadament 1000 salons. Continuem amb una panoràmica de la ciutat passant per la plaça de la Revolució, on es troba l'Ateneu Romanès que és la seu la Filharmònica; la Biblioteca Nacional, l'edifici de l'antic Palau Reial, avui Museu Nacional d'Art, i l'edifici de l'antiga seu del Partit Comunista Romanès. També farem una passejada pel casc històric de Bucarest, amb les ruïnes de l'antiga Cort Reial on, durant anys va estar vivint "Vlad l'Empalador". Sopar en restaurant local i allotjament.

16 ABR. BUCAREST / ESPANYA Esmorzar. En funció de l'hora de sortida, temps lliure per a visites o compres d'última hora. Trasllat a l'aeroport i retorn a Espanya en vol de línia regular. Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal de 43 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours. Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: - Vol de línia regular classe turista (reserves en classes especials). - Allotjament i esmorzar diaris. 3 dinars i 4 sopars (begudes no incloses). - Incorporació a un circuit exclusiu Catai amb guia de parla castellana. - Visites especificades. - Documentació i assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX