3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mars Joan
Mars Joan
Mars Joan
Mars Joan

Mars Joan

  • Tantarantana - Barcelona
20€
13€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'obra més vista d'EL CICLÓ 2016 torna al Teatre Tantarantana amb un elenc renovat. Ivana Miño, Míriam Tortosa i Ricard Farré s'incorporen al nou repartiment de Mars Joan i acompanyen a Isidre Montserrat en aquesta nova versió de l'exitosa comèdia de la temporada passada.

Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l'allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s'ho tot.

Mars Joan és una comèdia inspirada en un projecte real: Mars One. Un projecte internacional privat, de l'holandès Bas Lansdorp, que té per objectiu començar la colonització del planeta Mart a l'any 2026. Per dur-ho a terme, va obrir una convocatòria a tot el món per anar enviant 4 aspirants (2 homes i 2 dones) cada 2 anys, fins arribar a crear una colònia de 24 humans. Més de 200.000 persones shi van inscriure, i després de vàries fases eliminatòries, queden els últims 100 candidats entre el què hi ha el català Àngel Jané (convidat a la roda de premsa juntament amb la també inscrita Núria Tapias). Per finançar el projecte, Mars One en retransmetrà vàries etapes a través d'un reality show mundial.

Dara, amb només dos anys i mig, es consolida com una de les companyies teatrals més productives de Catalunya. Renova el seu segon espectacle de llarga durada, Mars Joan, mentre engega màquines pel seu cinquè, que estrenarà el mes d'agost dins del Cicló 2017 del Tantarantana. Actualment, també té en cartell la seva primera comèdia iMe al Pequeño Teatro Gran Vía, celebrant així la seva tercera temporada a Madrid.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

C. Les Flors, 22
08038 - Barcelona

Tantarantana
C. Les Flors, 22, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX