fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Els secrets que mai no t'han explicat, Tots els noms del desig, Tot queda en família

Llibres: Els secrets que mai no t'han explicat, Tots els noms del desig, Tot queda en família

REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

PACK LLIBRES

 

Els tres llibres disponibles són:

 

ELS SECRETS QUE MAI NO T'HAN EXPLICAT (Penguin Random House)

Un viatge únic, visual i emocional a la filosofía d'Albert Espinosa en un format únic. Un llibre ple d'inspiracions on l'autor ha volcat, amb un llenguatge únic i un format molt visual, tota la seva filosofía de vida, el seu aprenentatge i la seva manera d'entendre la felicitat. Una recopilació de frases, reflexions, històries i consells que emocionen, qüestionen, impacten i fan pensar al lector. Tot acompanyat d'un disseny i unes il·lustracions al servei de les "inspiracions" del text.

 

TOTS ELS NOMS DEL DESIG (Rosa dels Vents) 

Sílvia, Montse, Elena, Mònica, Eva... Tots aquests personatges, a banda de ser dones, tenen més coses en comú: senten, viuen, somnien, pateixen, es diverteixen, pensen, actuen... I totes, tinguin l'edat que tinguin, siguin com siguin, tenen desitjos. Unes volen que els facin un petó, altres no caure en el seu propi oblit, però totes, sense excepció, el que volen de veritat és viure. Amb els relats les coneixerem i gràcies a la personalitat narrativa, sensualitat i mirada personal de la Marta Romagosa viatjarem junts per textos amb caràcter, intel·ligència i sentit de l'humor. I, fins i tot, qui sap si també aconseguirem acomplir algun dels nostres desitjos...

 

TOT QUEDA EN FAMÍLIA (Arallibres)

Carregat d'humor i de deliciosa ironia, el debut de Cynthia D'Aprix Sweeney és una novel·la addictiva i embriagadora que descriu una foguera de les vanitats a l'epicentre d'una disfuncional família nord-americana. Un retrat generacional implacable. Els germans Plumb esperen amb delit el moment en què podran fer ús de l'herència familiar, aquella inversió paterna que anomenen el Niu i que ha de servir per tapar tots els forats acumulats, i començar-ne de nous. Però tots els seus plans salten pels aires quan en Leo, el germà gran, estavella de matinada el seu flamant Porsche acompanyat d'una cambrera mexicana trenta anys més jove que la seva dona i una bona dosi de droga al cos i cal recórrer al Niu per fer front a l'escàndol. Retrets, enveges, mentides, ambicions frustrades... Totes les famílies tenen els seus problemes, però fins i tot les més hilarants es queden lluny de la família Plumb.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX