fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
De carenes al cel
De carenes al cel
De carenes al cel
De carenes al cel
De carenes al cel

De carenes al cel

  • Sala Beckett - Barcelona
18€
12€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Obskené, companyia resident de la Sala Beckett, presenta com a resultat d'aquesta residència el seu nou espectacle De carenes al cel.

¿Anar de carenes al cel" és una expressió marítima catalana per designar el fet de navegar amb les carenes o quilla (volum sumergit del vaixell) cap amunt.

L'espectacle se situa en un territori creatiu mixt. La dramatúrgia d'Albert Boronat i Judith Pujol s'ha generat al voltant de materials i experiències dels propis intèrprets i la seva relació amb el Mediterrani. El resultat d'aquesta recerca és un artefacte composat per text, projeccions i música en directe, que proposa un punt de trobada entre la tradició i la contemporaneïtat. D'aquí emergeixen noves reflexions sobre la nostra realitat, i qüestionen la nostra relació amb temes universals com la història, el gènere o la mort.

De carenes al cel forma part del cicle Mar de Miralls. Fluxos de migració a la Mediterrània.

Sinopsi
El mar es presenta com a tema pero` paradoxalment com a tema e¿s inabastable. E¿s potser per aixo` que la nostra relacio¿ amb el mar sovint esdeve¿ una relacio¿ de sospita. Podem seure durant hores i hores a la riba i observar-lo amb atencio¿ esperant al final de cada onada que la segu¿ent ens porti una resposta. Tant se val, perque` el mar e¿s el lloc on el tot es camufla de paisatge. Aquest espectacle aposta precisament perque` cadascuna de les nostres mirades sobre aquest abisme e¿s en si mateixa una possible resposta, perque` les nostres preguntes, decisions i pors estan habitades ja per cada mite i per cada vive`ncia, per cada dansa i cada re`quiem, per cada estadi¿stica i per cada cos sense vida jaient a la sorra¿ De carenes al cel e¿s una petita mostra d'aquestes possibles mirades. Una mostra forc¿osament construi¿da sobre sospites i no sobre respostes. Sorgeix de la nostra e`poca, un temps en el què Dioni¿s ha estat segrestat i fins i tot les nostres ja velles sirenes canten desafinades.

La companyia Obskené
La companyia Obskené, fundada el 2008, treballa amb ganes d'arriscar en projectes de creació innovadors. Per a ells, la creació es basa en l'exploració de les diferents disciplines que formen les arts escèniques, entenent-les com un autèntic treball en equip. Obskené es refereix a obscè, paraula que en la seva arrel grega vol dir fora (ob-) d'escena (-scè). La companyia Obskené vol mostrar en escena allò que fins ara s'ha amagat darrere el teló de fons. Busquen una creació obscena, descarada i contemporània.

Obskené, companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2016-2017

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts escèniques    Drama

ADREÇA

Carrer de Pere IV, 228-232
08005 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades a 12€: per les funcions del 15 al 29 de gener
Resta de funcions: 20% de dte (a partir de 14€)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;