fb

Calçotada al Priorat, al celler Clos Figueras

Clos Figueras - Gratallops
 
 
160 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

CALÇOTADA AL COR DEL PRIORAT

Christopher Cannan, expert en vins des de fa més de 32 anys, s'enamora del Priorat i adquireix la finca Clos Figueras on, des de fa 18 anys, elabora vins que representen la més pura essència d'aquesta zona vinícola catalana. Vins de vinya pròpia amb cultiu de garnatxa, carinyena, syrah, cabernet sauvignon, monastrell, viognier, garnatxa blanca i chenin blanc.

PROGRAMA:
Visita al celler Clos Figueras.
Degustació de 3 dels seus excel·lents vins.
Menú calçotada al restaurant Les Figueres, a la mateixa finca, amb la terrassa i jardins en un ambient de relax i natural. 

MENÚ ADULT:
Calçots ECO fets a foc viu amb sarments de la vinya acompanyats de salsa romesco casolana
Amanida mediterrània amb productes del seu hort
Xai ecològic i llonganissa del Priorat amb allioli
Verdures de temporada a la brasa
Carpaccio de taronja amb mel de Gratallops o coca artesana de la Serra d'Almos
Aigua, vi DOQ Priorat i cafè

MENÚ INFANTIL:
Macarrons casolans
Pollastre arrebossat amb patates fregides casolanes
Gelat italià artesà 
Aigua i refresc

CONDICIONS

Places limitades (grup màxim de 30 places).
No hi ha límit de reserves per soci.
Calçotades úniques amb vins i productes de primera qualitat.
L'activitat inclou: visita al celler + tast + dinar. No inclou transport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 5h, aprox.

Presentació: Exclusiu

Programa:
PROGRAMA:
12.00h - Visita al celler Clos Figueras.
13.00h - Degustació de 3 dels seus excel·lents vins.
14.00h - Menú calçotada al restaurant Les Figueres, a la mateixa finca, amb la terrassa i jardins en un ambient de relax i natural

Dates: 5, 12, 19 i 26 de febrer
5, 12, 19 i 26 de març

Horari: A les 12:00h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació