fb

Calçotada al Parc Natural del Garraf, al celler Montau de Sadurní

CELLER MONTAU DE SADURNÍ - Begues
 
  (Valoració mitjana: 3)
211 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

EXPERIÈNCIA ENOGASTRONÒMICA EN UNA MASIA DEL S.XV

A través de camins envoltats de vinyes, trobaràs aquesta masia del s.XV situada a Begues, a les portes del parc Natural del Garraf i a la falda del Montau, a 658m sobre el mar. Una masia que acull el celler Montau de Sadurní, tradicional i familiar.

PROGRAMA
Rebuda dels visitants
Visita comentada a les vinyes i al celler, pel mateix Xavier Vendrell, propietari del celler 
Tast comentat de 3 vins + tast del seu vi especial Lorenzo Quinn

MENÚ ADULT
Aperitiu: olives i patates salades  
Calçots a la brasa amb salsa romesco artesanal 
Graellada de xai, llom, botifarra blanca, botifarra negra, patates al caliu i escalivada
Pa amb tomàquet 
Postres casolanes: Gelat de xixona, mango, maduixa, vainilla o xocolata o Crema catalana o Pastís de tiramisú Cafè, begudes, vi (l'Arrels Blanc jove 2014 i Arrels Negre jove 2014)

MENÚ INFANTIL (15€ menuts del TR3SC)
Visita al celler
Macarrons amb formatge gratinat
Pit de pollastre arrebossat
Postres
Aigua o refresc
CONDICIONS

Places limitades (grup màxim de 40 places). No hi ha límit de reserves per soci.
Calçotades úniques i amb vins i productes de primera qualitat.

L'activitat inclou: visita al celler + tast + dinar. No inclou transport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 5h, aprox.

Presentació: Exclusiu

Programa:
PROGRAMA
12.00h - Rebuda dels visitants
12.00h a 13.00h - Visita comentada a les vinyes i al celler, pel mateix Xavier Vendrell, propietari del celler 
13.00h a 14.00h - Tast comentat de 3 vins + tast del seu vi especial Lorenzo Quinn
14.00h - Dinar de calçots i brasa maridat amb vins del celler

Dates:

14, 15, 21, 22, 28, 29 de gener
4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 de febrer
4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 de març
1, 2, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 22, 23, 29, 30 d'abril
1 de maig



Horari: A les 12:00

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS
Eva
Eva
17 de de febrer del 2017 a les 20:27h
Totalment recomanable

A pocs quilòmetres de Barcelona, al bell mig del Parc Natural del Garraf, hi ha el Celler Montau de Sadurní, un celler que compta amb una llarga història i un llegat generacional que es transmet als visitants que s'hi apropen. L'entorn és preciós i el poble de Begues esdevé ideal per fugir de l'estrès i el soroll de la ciutat. 

Abans d'entrar al celler, ens vam apropar als camps de vinyes i ens van explicar les varietats de raïm que hi cultiven. La visita al celler va ser molt interessant, sobretot per veure l'evolució de l'elaboració del vi, ja que a part de mostrar-nos la maquinària que s'utilitza actualment, aquesta família conserva premses i màquines antigues que agrupades podrien constituir un autèntic museu del vi. 

Després de la visita al celler, vam fer el tast de dos vins, vam menjar calçots i carn a la brasa i ens van reservar el tast d'un cava per a les postres.

En conjunt trobo que és una activitat molt completa: visita a les vinyes i al celler, tast de dos vins i un cava i calçotada pel preu de 25 € per persona. En tot moment el tracte va ser molt bo i, sobretot, molt familiar. La visita va ser molt interessant i al restaurant s'hi menja bé i el dinar és molt complet. Hi tornarem.

És una activitat totalment recomanable ideal per gaudir tant amb família com amb amics. 

Angel
Angel
6 de de febrer del 2017 a les 19:21h
No ho recomano

El menjar esta fred. El menjador ple. No donen a l'abast. Els clients emprenyats.

Es confirma que els menus de calçotada nomes son per fer diners amb una qualitat molt justeta.

Ni tan sols van oferir-nos si voliem repetir calçots. Per cert, no hauriem volguit repetir perque la salsa era dolentisima.

En quan al celler, no soc un expert. Pero els vins no em van impressionar gens ni mica.

El celler en si, tampoc es gens maco. No es per fer visites.