fb

Calçotada enològica al celler Miquel J. Jané amb visita i degustació de vins

MIQUEL J. JANÉ - Guardiola De Font-Rubi
 
 
161 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

CALÇOTADA ENOLÒGICA AL CELLER MIQUEL J. JANÉ

Vins a la DO Penedès, vins d'alçada, vins de muntanya, vins singulars. Així es defineix el celler familiar Miquel Jané de Font-Rubí, una bodega plena d'història que comença al S.XIX, amb els besavis dels actuals propietaris. L'esperit en la vessant d'enoturisme és oferir experiències enogastronomiques inoblidables com aquesta calçotada, tot donant a coneixer la cultura vitivinícola en un entorn privilegiat dins les seves 100ha de vinyes i boscos en propietat.

Vine a gaudir amb els 5 sentits d'aquesta experiència inoblidable que segur et deixarà un bon sabor de boca.

 

PROGRAMA:

- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura.
- Visita al celler on t'explicaran tots els secrets de l'elaboració del seu vi.
- Tast de 4 vins J. Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional.
- Menú de calçotada, creat amb productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat, seleccionat amb calçots ecològics i maridat amb els vins de la mateixa bodega.

* Visita a càrrec de Guillem Panisello, gran comunicador i millor coneixedor de la finca.
* Entrega de dossier amb les explicacions del curs

 

MENÚ ADULTS (39€/pax):

Primer:
Calçots (20 unitats) amb sala romesco casolana
* En cas de voler-ne més de 20, un cop feta la reserva podeu contactar amb Miquel J. Jané (info@jmiqueljane.com) i demanar més unitats de calçots. Suplement de 2€/15 calçots.

Segon:
Carn a la brasa (costelles de xai i botifarra) amb patata al caliu, carxofa, mogetes i salsa d'all i oli

Postres:
Sorbet de llimona o brownie de xocolata

Pa, aigua i copa de vi inclosos.

 

MENÚ INFANTIL (12€/pax):

Primer:
Macarrons amb salsa de tomàquet o Canelons gratinats

Segon: 
Hamburguesa amb patates fregides o Pit de pollastre arrebossat amb patates fregides

Postres:
Gelat d'ametlla o Gelat de vainilla amb salsa de xocolata

Pa i algua inclosos.

CONDICIONS

Places limitades (grup màxim de 30 places).
No hi ha límit de reserves per soci.
Calçotades úniques amb vins i productes de primera qualitat i prestigi internacional.
L'activitat inclou: visita al celler + tast + dinar. No inclou transport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 5h, aprox.

Presentació: Exclusiu

Programa:
PROGRAMA:
11.00h - Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura Celler J. Miquel Jané
11.45h - Visita al celler J. Miquel Jané mentre es donen explicacions enològiques
12.30h - Tast de 5 vins J. Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional
14.15h - Dinar de calçots i brasa maridat amb vins

Dates:
Diumenge 12 de febrer
Dissabte 25 de febrer - EXHAURIT
Diumenge 26 de febrer - NOVA DATA
Diumenge 12 de març

Horari: Trobada a les 11:00h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació