3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
13è Vis à Vis TR3SC amb Jordi Savall i Domènech.Vidal
13è Vis à Vis TR3SC amb Jordi Savall i Domènech.Vidal
13è Vis à Vis TR3SC amb Jordi Savall i Domènech.Vidal

13è Vis à Vis TR3SC amb Jordi Savall i Domènech.Vidal

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

JORDI SAVALL

Jordi Savall és una de les personalitats musicals més polivalents de la seva generació. Fa més de cinquanta anys que dóna a conèixer al món meravelles musicals abandonades en la foscor de la indiferència i de l'oblit. Dedicat a la recerca d'aquestes músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba, o com a director. Les seves activitats com a concertista, pedagog, investigador i creador de nous projectes, tant musicals com culturals, el situen entre els principals artífexs del fenomen de revalorització de la música històrica.

És fundador, juntament amb Montserrat Figueras, dels grups musicals Hespèrion XXI (1974), La Capella Reial de Catalunya (1987) i Le Concert des Nations (1989), amb els que explora i crea un univers d'emocions i de bellesa, i les projecta al món i a milions d'amants de la música tot fent conèixer així la viola de gamba i les músiques oblidades d'aquí i d'arreu, cosa que l'han acreditat com a un dels principals defensors de la música antiga.

Al llarg de la seva carrera ha enregistrat i editat més de 230 discos de repertoris de música medieval, renaixentista, barroca i del classicisme, amb una especial atenció al patrimoni musical hispànic i mediterrani, i han estat mereixedors de diverses distincions: Cèsar a la millor banda sonora per la seva participació en la pel·lícula d'Alain Corneau Tous les Matins du Monde, Midem Awards, International Classical Music Awards i un Grammy Award. El 2008 fou nomenat Ambaixador de la Unió Europea pel diàleg intercultural i va ser investit "Artista per la Pau" dins del programa "Ambaixadors de bona voluntat" de la UNESCO.

 

DOMÈNECH.VIDAL

Domènech.Vidal neix arrelat al Penedès, amb una activitat de més d'un segle dedicats al cultiu de la vinya i elaboració de vi en aquesta terra. El pas de tantes generacions de la família Domènech.Vidal en aquesta activitat crea, sense cap mena de dubte, un fort vincle amb la identitat del territori. Aquest vincle acaba, de manera natural, amb l'expressió de la personalitat de les seves terres en els seus vins.

La identitat d'un territori ve marcada en un inici per les característiques de les seves terres, i dels múltiples microclimes que es poden succeir a diferents altures, orientacions i proximitat del mar. Aquestes són les bases que defineixen una zona, allò que l'home no pot canviar i que forma el teló de fons sobre el qual discorrerà la seva activitat.

A Domènech.Vidal creuen que les varietats autòctones ressonen íntimament amb l'expressió d'una zona. Si no fos així, no portarien diverses generacions arrelades en un territori. Sobre elles, matisos i interpretacions de varietats internacionals, que ens recorden que elles també poden ser un canal d'expressió de la nostra singularitat: la nostra terra.

 

Patrocina: DO Penedès
Col·labora: Riedel, MEAM i Cooperativa Plana de Vic

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Amb el patrocini de la DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu Riedel, MEAM i la Cooperativa Plana de Vic.

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX