fb
L'Empestat

L'Empestat

Teatre Alegria - Terrassa
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
L'empestat és una perversió de La Tempesta de Shakespeare, basada en la figura de Caliban, però també la d'Ariel. És una reescriptura tan personal i juganera del clàssic com ja ho era La caiguda d'Amlet (TA 2007) respecte de Hamlet. I, com aleshores, l'altre gran referent és Albert Camus (allà, La caiguda; aquí La pesta). A les mans de Xavier Albertí i aquest cop acompanyat de l'actor i músic Carles Pedragosa, Jordi Oriol torna a presentar-nos un treball en què el text i la música juguen un paper similar: el d'un treball acústic per empastar-nos del seu bon gust rítmic, poètic, gra- màtic i dramàtic.
CONDICIONS

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte

1) Clica sobre Comprar entrades
2) Selecciona el número d'entrades a Compra anticipada
3) Selecciona a la part dreta --> Tens un descompte? i clica sobre descompte tr3sc
4) Introdueix password (codi de seguretat) i nom d'usuari (número de soci)
5) Finalitza el procés de compra

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
14 de de gener del 2017 a les 15:27h
A mi no em va arribar a mullar, aquesta tempesta

Sé que quedaré com un insensible però “L’EMPESTAT” no va despertar en mi les passions que a la resta. No vol dir que m’avorrís o que no captés l’enorme treball que hi ha al darrera. El text és difícil i dens però assequible, en part gràcies a la seva pròpia musicalitat, el vers està molt treballat i aconseguit i és tota una pluja tempestuosa de paraules i mots que t’inunden i en algun moment, boi t’ofeguen. La posada en escena és tan potent com efectiva i la interpretació, exquisida, no amaga la seva dificultat.
En fi, és un poema visual i oral …que no em va emocionar. La poesia ja ho té, o et toca o et deixa fred. Vaig llegir La Tempesta just abans d’anar-hi per captar ben bé el sentit de la proposta, però ni així.