fb
Simfonia nº38 en Re Major KV 504 "Praga"  i Requiem en Re menor KV 626 de Mozart

Simfonia nº38 en Re Major KV 504 "Praga" i Requiem en Re menor KV 626 de Mozart

Santa Maria del Mar - Barcelona Ciutat
 
 
152 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El Cor de Cambra ARSinNOVA es va crear l'any 2007 i actualment està format per trenta joves cantants amb formació musical i una dilatada experiència coral.

Dirigit per Pere Lluís Biosca, ARSinNOVA ha interpretat un repertori divers, dins el qual destaca la música contemporània i d'autors catalans, en diversos concerts arreu de Catalunya.

Durant la temporada 2014-2015 ha enregistrat la banda sonora per a l'espectacle Coliseum - Els jocs de Roma, composada per Marc Timón i ha estrenat la cantata per a cor i cobla de Jordi Molina ¿Dels ous ferrats a la cendra". A l'abril ha estrenat el DixitFest, concert de nou format en una antiga fàbrica, amb la interpretació del Dixit Dominus de G.F. Händel amb l'Orquestra Barroca Catalana i presentació a càrrec del meteoròleg i melòman Alfred Rodríguez Picó.

A l'agost del 2015 ha participat en la reestrena de l'obra La Viola d'Or d'Enric Morera i text d'Apel·les Mestres, teatre líric català, sota la direcció musical de Diego Martín i direcció escènica de Jordi Prat. Al setembre ha interpretat el Carmina Burana de Carl Orff amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, conjuntament amb el Cor de Cambra de Granollers i el Cor d'Homes d'Igualada.

Ha interpretar, el desembre del 2015, El Messies de G.F.Händel amb l'Orquestra Barroca Catalana, els solistes de la Beca Bach i Pau Jorquera, al Monestir de Pedralbes; i amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i Rubén Gimeno a la Sagrada Família. A l'abril del 2016 la Passió segons Sant Mateu de J.S.Bach amb l'Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Xavier Puig.

El cor ARSinNOVA ha estat guardonat amb el primer premi al XV Gran Premio de Nacional de Canto Coral (Gijón 2013). També ha obtingut el primer premi del 6è Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar (2011), en la categoria de cor mixt, i el primer premi al XLII Certamen Coral de Ejea de los Caballeros (2012), en la categoria d'adults.

També ha col.laborat amb el quartet barceloní "Manel" en l'enregistrament del seu segon disc "10 milles per veure una bona armadura".

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Albert Santiago director

ARSinNOVA Cor de Cambra (Marc Díaz Callau director titular)

Arts Symphony Ensemble (Cristian Chivu director artístic)

 Assumpta Mateu soprano

Anna Tobella mezzosoprano

Marc Sala tenor

Enric Martínez-Castignani barítonPrograma:

1ª part

Simfonia Nº 38 en Re major KV 504 Praga, W. A. Mozart

 - Adagio

- Allegro

- Andante

- Finale

- Presto

2ª part

Requiem en re menor KV 626, W. A. Mozart

I. Introitus (cor i soprano)

II. Kyrie (cor)

III. Sequentia

Dies irae (cor)

Tuba mirum (soprano, contralt, tenor i baix)

Rex tremendae (cor)

Recordare (soprano, contralt, tenor i baix)

Confutatis (cor)

Lacrymosa (cor)

IV. Offertorium

Domine Jesu (cor i quartet de solistes)

Hostias (cor)

V. Sanctus (cor)

VI. Benedictus (quartet de solistes i cor)

VII. Agnus Dei (cor)

VIII. Communio

Lux aeterna (soprano i cor)Horari Taquilles:
De dilluns a diumenge, de 9 h a 13.30 h i de 16.30 h a 20 h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació