fb

Màgia Family

Club Capitol - Barcelona
 
 
75 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Aquest Nadal, "Màgia Family" al Club Capitol, l'espectacle de màgia ideal per tota la família!

Amb la màgia i humor com a fil conductor "Màgia Family" és l'espectacle ideal per gaudir d'aquestes festes. Participació, il·lusió i diversió són els ingredients d'aquest èxit sense precedents.

Petits i grans són els protagonistes de cada sessió de "Màgia Family", un espectacle divertit, didàctic i participatiu ideal per gaudir amb tota la família. Preparats per viatjar per tot el món sense moure-us de la butaca? Obrir bé els ulls, la màgia aquesta per tot arreu ... Benvinguts al món màgic i divertit del Sr. Capri!

Qui és el Sr Capri? Un Mag boig i divertit que ha viatjat per tot el món, parla més de 10 idiomes! El Sr. Capri coneix els secrets de les millors màgies de cada un dels països que ha visitat.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Edat recomanada: a partir de 4 anys

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS
brugui
brugui
17 de de gener del 2017 a les 00:49h
Magia Family

Molt divertit, sorprenent i dinàmic. Tant el meu fill com jo ho vam gaudir molt