3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Suara Night: Coyu + Truncate + Baldo - 15è Aniversari The Loft
Suara Night: Coyu + Truncate + Baldo - 15è Aniversari The Loft

Suara Night: Coyu + Truncate + Baldo - 15è Aniversari The Loft

  • Razzmatazz - Barcelona
13€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El barceloní Iván Ramos Salines, conegut com Coyu, va començar a punxar i a produir allà per l'any 2008, en segells com Saved o Dynanmic, posant en marxa aquest mateix any el seu propi segell Suara, sí, el dels gatets a les portades.
La seva ascensió aquests últims anys ha estat meteòrica, col·locant-se com un dels segells més importants en Resident Advisor. Per Suara han desfilat alguns dels principals noms de l'escena electrònica de primera línia d'aquests últims temps, com Gary Beck, Monkey Safari, Sidney Charles, Tapesh, Afftk, Pig & Dan o els espanyols Uner, Dosem, Clip i Edu Imbernon.
Els seus llançaments són recolzats i punxats pels caps de tot això: Marc Carola, Carl Cox, Boig Diu, Laurent Garnier, Maceo Plex, Joris Voorn o Steve Lawler, entre altres.

 

Un autèntic plaer rebre a l'italo-americà més cool del planeta, Mike Simonetti. És el fundador d'un dels segells més interessants de l'escena nu-disc i electrònica en general, Italians Do It Better, que ha editat, entre d'altres, al propi Simonetti, a Glass Candy, Jacques Renault, Invisble Conga People o, tot, a Chromatics, que acaben de publicar el sublim àlbum Kill for Love.
Simonetti compta a més amb alguns remixes no-oficials de culte, com el de Million Dollar Bill de Whitney Houston o de She Wolf de Shakira, a més d'alguns edits que es queden sense publicar o que passen a formar part del seu nou subsegell Perseu.
Bombes que es reserva en exclusiva per les seves sessions de dj, on trenca la pana allà per on passa. El passat 2015 es va treure de la màniga Pale Blue, un dels projectes de pop electrònic i pister més interessants dels últims temps. El seu àlbum The Past we Leave Behind, publicat pel gran segell de pop Captured Tracks és pura crema.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Trucar al 902339033
  • Obertura de portes a la 01:00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX