fb

Callback

Phenomena - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 4)
872 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Larry (Martin Bacigalupo) és un fervent cristià evangèlic que treballa com a mosso de mudances, encara que la seva gran aspiració és convertir-se en actor professional d'anuncis publicitaris. Viu immers en una solitària rutina de trasllats en cases alienes, disputes amb el seu cap (Larry Fessenden) i continus càstings, a l'espera d'una gran oportunitat. La seva sort sembla canviar el dia que Alexandra (Lilli Stein) entra en la seva vida, però, aviat les coses començaran a torçar-se, cada vegada més.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades limitades disponibles a partir del divendres 13 de gener a les 12h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Director: Carles Torras

Guionista: Carles Torras, Martin Bacigalupo

Intèrprets:
Martin Bacigalupo Lilli Stein Larry Fessenden Timothy Gibbs Rigoberto García Kathryn Kuhn Paulina Simkin Dave Bobb Butch McCain

Durada: 80 minuts

Pais: Espanya

Idioma: VOSE

Horari: A les 20:30h

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través de la web del Tresc

RECOMANACIONS
Francisco José
Francisco José
20 de de gener del 2017 a les 18:01h
Taxi driver 2.0

Me ha recordardo muchisimo a la pelicula Taxi Driver, estas esperando toda la pelicula que suceda algo y se acaba sin que acabe de suceder. Es un viaje hacia el interior de la persona y del sueño americano. Muy personal para mi gusto. No me ha gustado.

Maria Dolors
Maria Dolors
20 de de gener del 2017 a les 20:22h
DESCRIPCIÓ MOLT REAL DE "L'ALTRA CARA" DE NY

Bona. La pel·licula capta l'atenció de l'espectador des del primer moment. Perfecta descripció del cantó fosc del somni americà: Com una persona desesperada pot acabar sent amoral i treure de sí tota la maldat. És un film ben fet, bona fotografia y bona estructura. Gens previsible. 

María de la Cruz
María de la Cruz
20 de de gener del 2017 a les 13:31h
Callback el esser humà en la seva màxima "tensió"

Film que et deixa enganxada a la butaca. La dificil interioritat del personatge, magnficament interpretada per l'actor protagonista, et manté en continua tensió. Crec reconeixer una crítica subliminal al gran somni americà... m'agradat moltíssim pero et deixa el cor engolit...