fb

Ala.ni - 18è Festival Mil·lenni

Església del Pi - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Intimista i elegant entre el jazz i el soul

Ala.ni és el nom artístic d'Alani Charal, cantautora londinenca d'origen antillà que va començar a exercir de corista per a un variat elenc d'artistes que inclou a Mary J. Blige, Blur i Andrea Bocelli. Al seu àlbum de debut 'You & I' ha comptat amb Andrew Hale (Sade) que l'ha ajudat a produir unes cançons que mesclen el romanticisme melancòlic de les balades de l'era del swing amb un toc soul contemporani.

Admiradora de Julie Andrews i de Joni Mitchell ha estat comparada amb Billie Holiday. No en va la seva música podria formar part d'un musical de Broadway o d'una pel·lícula en blanc i negre, amb delicats arranjaments guarnint 'Roses & Wine' i melodies tan evocadores como la d''Ol' Fashioned Kiss'. Es pot afirmar que la seva veu, parafrasejant el títol obre el disc, llueix com una bonica flor de cirerer.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació