fb

Soleà Morente - 18è Festival Mil·lenni

El Molino - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Entre l'indie pop i el flamenc

La granadina Soleá Morente, llicenciada en filologia i cantant, va passar de col·laborar als discos del seu pare, inclòs 'Omega', a llaurar-se una personalitat pròpia en la cruïlla entre rock i flamenc. El primer cop que va cantar com a solista en un escenari va ser al Palau de la Música, convidada per Los Evangelistas amb qui després publicaria l'EP 'Encuentro'. També ha cantat amb Estrella Morente, Pitingo i el grup Maga al disc tribut 'Recordando a Triana'.

El seu primer àlbum, 'Tendrá que haber un camino', inclou un gran elenc de convidats -La Bien Querida, músics de Los Planetas, Lagartija Nick, Lori Meyers, Pájaro Jack, la seva família i la marroquina Orquestra Chekara-, versos de Machado, Lorca i Leonard Cohen, melodies d'ensomni i cants populars reinventats. La seva última aparició és al jocós pas-doble 'Suelo español', un single de Luis Troquel.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació