fb

El Sevilla. Reflexiones del hombre lengua

BARTS - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Fins ara el Sevilla no havia fet res igual, encara que la veritat és que aquesta proposta còmica teatral anomenada Reflexiones del Hombre Lengua, s'assembla poc o gens als monòlegs actuals.

Ha actuat en més de 80 teatres amb aquesta representació, on no ha defraudat ni ha deixat indiferent a ningú. No obstant això, és difícil explicar que d'una banda, un tipus com el Sevilla aparegui a l'escenari vestit de Sòcrates, presumint i demostrant que sap de filosofia el que ningú podria imaginar, i que per un altre, prostitueixi a la seva mare per adoctrinar al públic amb una de les seves teories, o desenterri als seus difunts per utilitzar el taüt d'excusat... El que és inaudit és que tot això ho faci amb elegància i educació, savi i obscè al mateix temps i amb un guió formidable que està fent que, qui acudeix al teatre, acabi fent-li reverències a aquest irreverent Sevilla, més políticament incorrecte que mai, però amb una correcció digna d'un senyor.

No pots perdre't les seves Reflexiones del Hombre Lengua.

* No està permès fer fotos ni cap tipus d'enregistrament, així com tampoc l'ús d'aparells electrònics, durant l'espectacle.
**No està recomanada l'entrada als menors de 18 anys
*** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Promoció vàlida només per les compres fetes entre el 22 i el 27 de novembre

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació