3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar
Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar

Gastronomia creativa, bon beure i jazz en viu a peu de mar

  • Dijous 01 de Desembre
    Dijous 08 de Desembre
    Dijous 15 de Desembre
    Dijous 22 de Desembre
    Dijous 29 de Desembre
  • Ultramar - L'Escala
14-32€
10-25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sent, viu i veu el mar en aquest nou espai ideat i dirigit per Gerard Argemí. UlLTRAMAR és un dels nous secrets per descobrir de la Costa Brava, un local idíl·lic de L'Escala on hi convergeixen la cuina creativa amb productes de proximitat, el bon beure a base de vins i licors premium i còctels d'autor, i música en viu de qualitat.

Cada dijous, gaudeix en directe de grans propostes de jazz, maridades amb 3 menús enogastronòmics a escolllir:

 

MENÚ APERITIU
- Musclos "Andale Güey"
- Anxoves penjades d'un fil Boia de l'Escala
- Bunyols de bacallà o croqueta concreta
- Sardines marinades

MENÚ DEGUSTACIÓ
- Aperitius (bunyol de bacallà, stick de parma i bombó d'anxoves)
- Musclos Andele Guey
- Carpaccio de carbassó i pesto
- Peix de Llotja amb ragu de verdures i brots
- Tataki de Vaca Rubia i patata rissada
- Prepostre Degustació de Formatges
- Souffle de xocolata i crema de vainilla

MENÚ MARIDATGE D'ANXOVES I CÒCTELS

- Anxoves en cru de 24 mesos de maduració (del 2011, reserva especial)
  Licors fumats en cru

- Anxoves marinades en làctics, amb cruixent de coca, crema fresca i formatge de llet de vaca crua
  Còctel elaborat amb whiskey Ardmore, llet de tigre (suc de llimona i taronja i julivert) i xarop d'atzavara

- Anxoves en bombo acompanyades de gelatina de poma i fideu de tomàquet en vichissoise
  Còctel elaborat amb Wigh Land Park, Aperol, Benedictine, xarop d'orxata i Angostura

- Anxoves marinades en vi sobre pa amb tomàquet i notes verdes
  Bloody Mary especial amb tomàquet natural, Bowmore, alfàbrega, llima i fino amontillat

 

Programació de jazz:

GIANNI SCIANNAMÉ SOUL FOOD | Dijous 1 de Desembre a les 20h
Una experiència soul funk total per a tots els amants del groove pur. Gianni Sciannamé, veu i baix, a trio amb el mestre Fede Rimini al teclat i X a la bateria.

THE RAMBLERS | Dijous 8 de Desembre a les 20h
Nova formació dedicada a tocar repertoris inspirats en el soul-jazz dels anys 60, d'artistes com Les McCann o Ramsey Lewis, amb influències també d'Old School Latin Jazz i Blues. Aquest trio està format por tres dels músics més destacats de Barcelona, amb una llarga trajectòria tots ells amb grups com Los Mambo Jambo, Macaco, Cece Giannotti i altres: Fernando Tejero (piano), Matías Míguez (baix) i Anton Jarl (bateria).

GIULIA VALLE TRIO, AMB ROGER MAS I DAVID XIRGU | Dijous 15 de Desembre a les 20h
Giulia Valle ens presentarà la seva música, intensa i sorprenent, que t'atrapa des del primer moment i et porta per tot tipus de camins. Considerada una de les més sorprenents compositores de l'escena jazzística nacional i internacional. GIULIA VALLE TRIO amb ROGER MAS i DAVID XIRGU.

ULTRAMARTÍ SERRA TRIO | Dijous 22 de Desembre a les 20h
Martí Serra al saxo, Toni Sagi al piano i Manel Fortià al contrabaix.

RAYNALD COLOM "TROIS" | Dijous 29 de Desembre a les 20h
Malgrat la seva joventut, Raynald Colom ha col·laborat amb grans noms del jazz, pop i el flamenc. Entre ells, Manu Chao.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

872 20 14 21
17130 - L'Escala

Ultramar
872 20 14 21, 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte exclusiu via web TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX