3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Jay Jay Johanson - 18è Festival Mil·lenni
Jay Jay Johanson - 18è Festival Mil·lenni

Jay Jay Johanson - 18è Festival Mil·lenni

  • Apolo - Barcelona
22€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El suec Jay-Jay Johanson s'ha fet un forat a l'escena internacional repartint elegància amb cançons influenciades pels `crooners' d'abans però també per l'escena actual. Lluny d'encasellar-se, el delicat vocalista ros procedent del fred ha editat una sèrie d'àlbums que l'han convertit en emblema del trip-hop i el downtempo, sense deixar d'experimentar amb la música de ball o el rock, tal i com demostren els discos 'Antenna' o l'últim 'Opium'.

Encara que el més determinant de la seva obra segueix sent la trilogia inicial: 'Whiskey' (1996), 'Tattoo' (1998) i 'Poison' (2000) i entre ells el debut no superat, un 'Whiskey' que, per celebrar el seu vintè aniversari, tocarà en el Festival Mil·lenni. L'edició original va obtenir gran admiració i immillorables crítiques per traslladar el món de Frank Sinatra al de Portishead, en una música que es nocturna i emotiva; unes balades del segle XXI que recullen l'esperit vintage per envernissar-lo de modernitat, amb violins i scratch, theremin i caixa de ritmes.

I a més contenia el gran èxit 'So Tell The Girl That I'm Back In Town', una cançó que segueix enlluernant i que transporta a un món de fantasia decadent que atrapa sense remei. És la guinda d'un disc que es fa molt breu, amb nou aconseguits temes, que en realitat són vuit, tocats per la vareta de la creativitat, patentant un so que és fràgil i rotund, amb una veu hipnòtica, entre Beth Gibbons i Scott Walker, mesclant pop apassionat, arranjaments orquestrals, electrònica i hip hop, en un disc històric que interpretarà amb la seva banda junt a una selecció del millor dels seus altres 9 àlbums.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX