3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ocean Colour Scene - 18è Festival Mil·lenni
Ocean Colour Scene - 18è Festival Mil·lenni

Ocean Colour Scene - 18è Festival Mil·lenni

  • Apolo - Barcelona
Regal Club
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Herois del rock britànic

Sorgits a Moseley, un suburbi de Birmingham, a l'ombra de les grans bandes del britpop, Ocean Colour Scene va prendre forma de quartet sota el lideratge del guitarrista Steve Cradock, amb un passat mod en el grup The Boys. El seu altre vèrtex és el cantant Simon Fowler. Es van conèixer en un concert de Stone Roses, dels que van rebre una gran influència inicial, tal com evidencia el seu àlbum de debut, de títol homònim, editat el 1992 i que va resultar un fracàs comercial.

La seva sort va començar a canviar quan Paul Weller va quedar enamorat de la manera de tocar de Cradock. Així la seva guitarra es va fer assídua dels discos i concerts de l'ex The Jam des del seu segon àlbum en solitari `Wild Wood' (1993). Tot això sense abandonar el grup, la fama va continuar creixent quan Noel Gallagher els va convidar a ser teloners de la gira d'Oasis de 1994. Ja en boca de tots, quan es publica el seu segon àlbum `Moseley Shoals' (1996) es converteixen en supervendes gràcies a singles com `The Riverboat Song', `The Day We Caught the Train', `Ha Got It Bad' i `The Circle'.

Des de llavors han editat deu discos d'estudi, l'últim dels quals va ser `Painting' (2013). Aquest 2016 celebren el 20è aniversari de `Moseley Shoals' i per això realitzaran una gira, en la que l'interpreten al complet, que passarà per la sala Apolo l'1 de desembre dins de la programació del Festival del Mil·lenni. En el repertori inclouen a més altres clàssics de la seva edat d'or, com `Hundred Mile High City' i `Get Blow Away' del tercer àlbum `Marchin' Already' (1997) o `So Low' i `Profit In Peace' de la cambra `One From The Modern' (1999), en el que suposa una barreja infal·lible entre rock i psicodèlia.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Trucar al 902 33 90 33

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX