fb

Delikatessen

Sala Muntaner - Barcelona
 
 
232 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM
Fa tres anys, el 2013, Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, em va proposar inaugurar el seu festival amb un espectacle sobre gastronomia. Per què? Els germans Roca i el seu Celler, bons amics de la casa, eren oficialment els millors restauradors del món, i 20 anys abans, quan va néixer Temporada Alta, Al Talleret de Salt hi havia representat un espectacle sobre el menjar i el beure anomenat Degustació. Tot lligava.

El nostre espectacle, que no tenia res en comú amb el seu antecessor, es va representar un sol dia, la nit del 3 d'octubre al Teatre Municipal de Girona, i allà hi era el més florit de la literatura, el teatre i la cuina catalana, gironins sobretot.

Passen tres anys i ja som a Lleida. El meu bon amic Eduard Muntada em proposa dirigir un petit espectacle amb la seva companyia La Remoreu, jo li parlo de la meva sopa de lletres gironina, ell diu que endavant i ens posem a treballar.

Delikatessen no és un plat de segona taula; allò que a Girona va ser una lectura dramatitzada, aquí és tot un espectacle teatral, cuinat a foc lent, amb textos de moltes èpoques i geografies, regat amb cançons que van des del gregorià fins a Andrea Boccelli, i servit primorosament per la Clara, la Marta, la Sandra, l'Eduard i en Ferran.

M'ha encantat treballar amb aquesta estupenda gent que parla una mica diferent de com ho fem a Barcelona. I si això, per poc que sigui, servís perquè la seva parla i el seu talent es passegin més sovint pels escenaris capitalins, catalans, espanyols i internacionals, chapeau!

Joan Ollé

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Intèrprets: Ferran Aixalà Eduard Muntada Clara Olmo Sandra Pujol i Marta Rossell
Moviment i coreografia: Marta Casals
Vestuari: Joan Ros
Assessorament hostaleria: Montse Sainz de la Maza
Caracterització: Sara Baró
Escenografia: Joan Ollé i Joan Pena
Attrezzo: Maria Cucurull / Joan Pena
Il·luminació: Lionel Spycher
Disseny gràfic: Iolanda Monsó
Alumne de l'Aula de Teatre en pràctiques: Frank Farré
Producció: La Remoreu Teatre
Ajudant de direcció: Isaac Baró
Direcció: Joan Ollé

Durada: 1 h 15 min

Horari Taquilles: De dimecres a diumenge, a partir de les 19.30 h.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació