fb

Lucky Chops - 18è Festival Mil·lenni

Razzmatazz - Barcelona
 
 
109 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

Explosiva banda de metalls

Definint de nou el que deu ser una banda de metalls, Lucky Chops ha creat un so únic amb una energia que sona a través de tot el món amb un èxit viral, llançant una carrera que es dirigeix fins a cims incommensurables. Aquest sextet novaiorquès s'ha imposat com a missió capturar la força d'una banda de rock i fusionar-la amb el sentit ballable de la música electrònica.

El grup, que va començar tocant al carrer i al metro, s'ha passat uns anys explorant gran varietat d'estils i direccions musicals fins a crear quelcom poderós que ha merescut una creixent atenció des de que es van convertir en la banda de la casa d'un `talk show' de la MTV nomenat ¿Girl Code Live". Des d'aleshores s'han posicionat com els successors naturals de bandes com The Soul Rebels o la Dirty Dozen Brass Band.

 El grup l'integren Leo P. (saxo baríton), Daro Behroozi (saxo tenor), Josh Holcomb (trombó), Joshua Gawel (trompeta), Raphael Buyo (tuba) i Kevin Congleton (bateria). I el seu repertori es composa d'explosives versions de clàssics del pop, el funk i el soul en clau `brass band' entre els que es troben ¿My Girl" (The Temptations), ¿I Want You Back" (The Jackson 5), ¿Funkytown" (Lipps Inc), ¿I Feel Good" (James Brown), ¿Hello" (Adele) o ¿Problem" (Ariana Grande).

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

  1. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.
  2. ESPECTACLE DE PEU I SENSE NUMERAR

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació