3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Revólver - 18è Festival Mil·lenni
Revólver - 18è Festival Mil·lenni

Revólver - 18è Festival Mil·lenni

  • L'Auditori - Barcelona
24€ - 48€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

 

Clàssic del rock

Revólver és el projecte del valencià Carlos Goñi, un veterà amb tres dècades de carrera a les seves esquenes ja que va començar en els anys vuitanta militant en el grup Comité Cisne. El seu nou projecte, molt influenciat pel rock americà de Tom Petty i Bob Seger, va començar amb un àlbum de títol homònim el 1990. La gran acceptació del públic va arribar amb 'Básico', un disc acústic en directe a la manera dels `unplugged' de la MTV, gràcies a cançons com 'Si es tan solo amor' o 'Dentro de ti'.

El seu següent treball, 'El Dorado', el va consolidar com un dels referents del pop espanyol de la dècada dels noranta. Després, en el nou mil·lenni, va seguir instal·lat a la zona de confort de l'èxit, gràcies a àlbums com 'Sur', '8:30 a.m', 'Mestizo' o '21 gramos', un homenatge a la pel·lícula d'Alejandro González Iñárritu. Amb 'Argán', el seu novè àlbum d'estudi, va fer un homenatge al Marroc i va suposar un punt d'inflexió en la seva carrera ja que barreja el rock amb música africana.

Després d'editar quatre àlbums en directe, tres volums de 'Básico' i 'Enjoy', de moment l'últim esglaó de la seva carrera és 'Babilonia' (2015) un treball que, segons explica, 'neix de la idea que el poder em causa urticaria. Mai m'ha interessat ni m'interessarà. Em considero un home lliure dins del meu entorn i l'única manera de preservar això és no acostant-me a ell mai perquè et corromprà tard o d'hora'. Ara es troba immers en la preparació de la seva continuació, que presentarà en el Festival Mil·lenni.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX