fb
Goyo Jiménez - Más difcíl todavía

Goyo Jiménez - Más difcíl todavía

Teatre Borràs - Barcelona Ciutat
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Amics, vivim en un món molt complex i això no es pot negar, tret que siguis algú que no viu en aquest món, no sé, un astronauta de l'estació espacial internacional, un fill del Príncep Carlos o un concursant de Gran Hermano. O algú que nega sistemàticament, estil filòsof o polític imputat.

Cada dia ens trobem amb què hi ha massa fronts als quals atendre, massa batalles en les quals lluitar per sobreviure amb dignitat en aquests temps. Però tranquils, perquè Goyo Jiménez ha estudiat detingudament, cada detall del tibant panorama actual en el qual vivim per oferir-nos les claus de l'èxit amb la desimboltura i clarividència que li caracteritza.

Senyores i senyors, dames i cavallers, nens i nenes..! Arriba... ¡Más Difícil Todavía! L'espectacle que farà canviar d'opinió als quals creien que res podia ser encara més difícil. Que la fantasia i la il·lusió havien mort. Que el passat era cosa del passat i el futur un assumpte dels bancs. I que, de pas, farà que et desencaixis del riure. I escolta, per molt pocs diners!

Ah, una altra cosa! Procura portar roba ampla, que és de molt riure i estaràs més còmode!

CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació