3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Antílopez - 18è Festival Mil·lenni
Antílopez - 18è Festival Mil·lenni
Antílopez - 18è Festival Mil·lenni

Antílopez - 18è Festival Mil·lenni

  • El Molino - Barcelona
14€ - 22€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Música i humor

El duo Antílopez, format pels andalusos Ángel Márquez i José Félix López, està revolucionant el panorama musical amb un estil que ells mateixos defineixen com 'chiripop absurd depresiu'. Una combinació de música i humor que ha portat a aquesta estranya parella a omplir totes les sales on actuen i convertir-se, gràcies als seus vídeos i a Internet, en un autèntic fenomen social que compta entre els seus fans confessos a Martirio, Vanesa Martín, Manuel Carrasco, Carlos Latre o José Tomás. També han caigut rendits als seus peus programes com 'Buenafuente' o 'El Hormiguero'.

Bevent de la teatralitat de grans artistes com, Nacha Guevara o Les Luthiers, les seves cançons sonen fresques, rodones i amb lletres plenes de sentit de l'humor tal i com reflecteixen alguns títols 'Polka miseria', 'Arizona wifi", 'Analfanauta' o 'Musa en paro busca poeta'. Fusionant el pop amb la cançó d'autor i el jazz amb el flamenc, les seves veus es complementen a la perfecció ja que són amics des de la infància.

Porten publicats tres discos, promocionats en els seus corresponents espectacles, 'Ser músico' (2010), 'Por desamor al arte' (2013) i 'Desprendimiento de rutina' (2015), que els han portat a convertir-se en el relleu de Sabina, Javier Krahe o Kiko Veneno mesclats amb l'humor de La Trinca, Faemino y Cansado i Lina Morgan. Són músics i còmics, showmans i poetes, cronistes de la realitat i herois de barri que han aconseguit connectar amb un públic molt divers gràcies al boca-orella.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Carrer de Vilà i Vilà, 99
08004 - Barcelona

El Molino
Carrer de Vilà i Vilà, 99, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX