fb

Tamikrest - 18è Festival Mil·lenni

Sala Bikini - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

 

Blues-rock del desert

Els pioners del blues del desert van ser el grup Tinariwen instaurat un poderós so que mescla l'electricitat del rock amb els cants propis de la tradició tuareg. Inspirats per ells sorgeix una nova generació entre la qual destaca Tamikrest, grup que debuta el 2006 sota el lideratge d'Ousmane Ag Mossa, cantant, guitarrista i compositor. A l'igual que ell els membres de la banda són originaris de Kidal, una ciutat ubicada al nord-est de Mali.

Quan participaren al mític Festival Au Desert, a prop de Timbuktu, entraren en contacte amb el grup Dirtmusic que lidera Chris Eckman (The Walkabouts) i al qual militen Hugo Race (Bad Seeds) i Chris Brokaw (Codeine, Come). Els van convidar a participar al seu segon àlbum, ¿BKO" (2010), i van quedar tan contents amb el seu treball que Eckman es va convertir en el seu productor a més d'endur-se'ls de gira per Europa. Des de llavors han mantingut una estreta relació i tots els discos del grup -¿Adagh", ¿Toumastin", ¿Chatma" i ¿Taksera"- han estat editats pel prestigiós segell alemany Glitterbeat.

Tamikrest van debutar a Espanya al festival Tanned Tin del 2013, conreant aplaudiments unànimes i tornen a la primavera del 2017 per presentar al Mil·lenni el seu cinquè àlbum, ¿Kidal", que surt el 17 de març i en el qual equilibren perfectament els seus elements rockers i meditatius. Ha estat gravat a Bamako, amb Mark Mullholland (de l'Afro-Haitian Experimental Orchestra de Tony Allen) a la producció, mentre que David Odlum, guanyador d'un Grammy pel seu treball amb Tinariwen, s'ha encarregat de les mescles.

CONDICIONS

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació