3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Núria Graham - 18è Festival Mil·lenni
Núria Graham - 18è Festival Mil·lenni
Núria Graham - 18è Festival Mil·lenni

Núria Graham - 18è Festival Mil·lenni

  • El Molino - Barcelona
12€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

Gran revelació

La cantautora vigatana Núria Graham, d'ascendència irlandesa i basca, va començar a cridar l'atenció amb la maqueta 'First Tracks'. El seu àlbum de debut, 'Bird Eyes' (2015), va comptar amb una sèrie de notables padrins, començant per l'editora El Segell del Primavera, continuant per la producció de seus paisans de La Iaia i acabant per Adam Green, responsable de la pintura de la portada. Des de llavors la seva carrera ha estat fulgurant i, amb només 20 anys, ha passat de ser la promesa a gran realitat del pop.

És quelcom que demostra com de sol·licitada ha estat, així que se la pot escoltar col·laborant a l'últim disc de Quimi Portet, 'Os bipolar', al projecte 'La Pols i l'Era' de Guillamino o actuant amb Gudi, bateria del grup Germà Aire, el que suposa una evidència de la interconnexió que existeix a la poblada nova escena de Vic. Una altra mostra d'aquesta complicitat és que al seu grup milita Jordi Casadesús (La Iaia), alternant-se als teclats, baix i guitarra.

Ella, a més de cantar, toca la guitarra i fa els passos al teclat per donar forma a un pop elegant i sofisticat que abasta diferents estats d'ànim, passant de la malenconia dream pop a explosions de ritme emfatitzades per penetrants aguts vocals. És una admiradora de St. Vincent, de la que ha estat telonera, i el seu darrer disc és l'EP 'In The Cave', que inclou una versió del 'Toxic' de Britney Spears, té un so més guitarrer i el títol del qual és un homenatje a la Jazz Cava de Vic, centre neuràlgic de l'escena musical de la ciutat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Carrer de Vilà i Vilà, 99
08004 - Barcelona

El Molino
Carrer de Vilà i Vilà, 99, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX