fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Opera for Kids
Opera for Kids

Opera for Kids

  • 12 i 19 de març de 2017
  • Teatre Borràs - Barcelona
18€
12€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Opera for kids, és un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera. De la mà de l'esperit de l'Ópera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgrenant i comprenent els ingredients que conformen aquest art. Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il.lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

L'Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.

Es tractaran tots els elements principals de l'òpera des del punt de vista de la diversió, el 'desanfado', l'humor i la sorpresa. L'espectacle neix amb l'objectiu que els nens i nenes gaudeixin d'un apropament lúdic i entretingut al món de l'òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

Perquè la intenció de la proposta no és conèixer l'argument d'una òpera cèlebre sinó que els nostres espectadors puguin atrapar l'esperit de l'òpera i passar-ho bé... tot un repte.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Pl. Urquinaona, 9
08010 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades individuals: 15€
Pack familiar de 4 entrades: 48€ (12€ cada entrada)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;