fb

Opera for Kids

Teatre Borràs - Barcelona Ciutat
 
 
302 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Opera for kids, és un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera. De la mà de l'esperit de l'Ópera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgrenant i comprenent els ingredients que conformen aquest art. Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il.lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

L'Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.

Es tractaran tots els elements principals de l'òpera des del punt de vista de la diversió, el 'desanfado', l'humor i la sorpresa. L'espectacle neix amb l'objectiu que els nens i nenes gaudeixin d'un apropament lúdic i entretingut al món de l'òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

Perquè la intenció de la proposta no és conèixer l'argument d'una òpera cèlebre sinó que els nostres espectadors puguin atrapar l'esperit de l'òpera i passar-ho bé... tot un repte.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades individuals: 15€
Pack familiar de 4 entrades: 48€ (12€ cada entrada)

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS
Maite
Maite
25 de de gener del 2017 a les 00:29h
opera for kids

Introducccio divertida per a grans i petits

Lluis
Lluis
16 de de gener del 2017 a les 14:01h
Divertida i entretinguda

Tan als nanos (sis i nou anys) com a nosaltres ens vam divertir molt i vam aprendre moltes coses sobre l'opera...

Marta
Marta
9 de de gener del 2017 a les 23:18h
Bravo! Molt didàctic, molt talent, molt divertit...

És molt d'agrair la feina que hi ha darrere d'Òpera for kids. Des del minut 1 captiven el públic i durant tota l'obra expliquen els conceptes d'una manera amena i divertida, amb unes veus espectaculars que fan emocionar i que no deixen indiferents ni a petits ni a grans. Hi hem anat amb una nena de 6 anys i un nen de 3 i tots quatre n'hem quedat encantats! Aplaudiments a peu dret i un gran bravo!

Marta
Marta
30 de de novembre del 2016 a les 20:21h
For Kids i for adults!

Ens va encantar a tots!

Vam anar-hi 2 adults i 2 nens de 10 i 11 anys. Ens va agradar tot el muntatge en general, però especialment com va ser de didàctic, amb un llenguatge molt entenedr! I els cantants cantaven tan bé i la posada en escena és tan encertada! 

L'actriu/narradora que porta el fil conductor també ens va semblar molt bona! I aquell final tan apoteòsic, va ser tota una sorpresa! En fi, que n'he parlat a la feina, amb els amics, amb la resta de la família... no us el podeu deixar perdre, especialment, si teniu canalla! 

Xavier
Xavier
21 de de novembre del 2016 a les 13:51h
Divertidíssim i molt edicatiu per a grans i petits

L'obra se'ns va passar rapidíssim. Ens va divertir, i fins i tot emocionar, alhora que ens ensenya a descobrir i amar l'ópera de manera amena. Totalment recomanable per adults, adolescents i nens.

Jordi
Jordi
19 de de novembre del 2016 a les 09:35h
FANTÀSTIC

BONA MANERA DE QUE ELS INFANTS CONEGUIN LES ÔPERES. A MI TAMBE EM VA AGRADAR MOLT.