fb
Adrià Puntí & Girona Jazz Project

Adrià Puntí & Girona Jazz Project

Jamboree - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La cloenda d'aquesta IV edició del San Miguel Jamboree Jazz Club Festival té un nom propi vinculat a l'escena del pop català com és el d'Adrià Puntí. Primer com a líder d'Umpah-pah i després ja en solitari, Puntí ha esdevingut un dels creadors més originals i únics dins l'escena del pop i el rock a Catalunya. L'oportunitat de veure com bona part del seu repertori més conegut és traslladat al llenguatge del jazz és una ocasió realment especial gràcies al treball que ha fet la Girona Jazz Project juntament amb la vocalista Clara Luna. Serà una vetllada on l'efecte sorpresa, tant pel que fa al repertori com a la participació del propi artista, anirà en consonància amb l'esperit del propi jazz.
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Sandra
Sandra
5 de de desembre del 2016 a les 13:43h
Sessió de les 22h

Molts anàvem pensant, que era un concert d'Adrià puntí amb la Girona Jazz project, no que hi fes únicament alguna col·laboració. (Crec que és el que es donava a entendre). Tot i així em van agradar molt les versions a ritme de jazz que en van fer, i les petites aparicions de l'Adrià van ser genials.

5 de de desembre del 2016 a les 13:26h
Adrià Puntí & Girona Jazz Project

Sessió de les 22h

Realment vaig sortir molt decebut del concert.

El treball de l'orquestra i de la Clara Luna va ser professional i els arranjaments em van semblar bons.

L'Adrià Puntí va aparèixer a l'escenari tard i en molt poques condicions per poder actuar (no puc dir el motiu, però me'l puc imaginar). Només va interpretar un tema i en va començar a esboçar un altre.